Inca o facilitate pe noul site

0
182

Dorinta de acasa nu se potriveste cu realitatea, nu-i asa? Nu am reusit sa lansam site-ul pe 1 Martie, asa cum ne-am dorit, deoarece depindem, ca orice producator, de furnizori.

Speram sa lansam in aceasta saptamana sau poate chiar luni, pe 7 martie. Nu stim inca. Asteptam si noi, odata cu voi.

Daaaar, pana la lansare, nu stam. Astazi am incheiat un contract cu Urgent Curier, pentru a va putea oferi tarife preferentiale. Ne-ati intrebat de multe ori de ce costa atat de mult transportul prin curier, am vrut sa va satisfacem si aceasta dorinta.

Incepand cu noul site, veti avea o noua modalitate de transport si noi preturi. Puteti alege transportul in tara prin Urgent Curier la pretul de 20 lei pana intr-un kilogram, cu/fara ramburs. La pretul de 17 lei cu/fara ramburs, puteti alege transportul coletelor pentru Bucuresti si Ilfov. Pentru fiecare kilogram suplimentar, peste 1, tarifele se maresc cu cate 1,5 lei. Livrarea se realizeaza in termen de 24 de ore, inclusiv sambata, fara cost suplimentar.

Pe site-ul lor gasiti toate localitatile din Romania, peste 2.000, pentru care nu sunteti taxati suplimentar. Pentru toate acele localitati de pe lista, preturile sunt cele de mai sus. Daca o localitate nu se regaseste pe lista, va rugam sa apelati la serviciile Posta Romana sau sa ne trimiteti un mail pentru a va calcula costurile aferente prin Urgent Curier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here