Incepe marea aventura!

0
163

Adica Soapmill participa cu mic, cu mare, la BioFach 2013, ca unic producator roman certificat bio pe cosmetice. Acest lucru ne incanta inimile din mai multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind ca anul acesta Romania a fost declarata tara anului la acest prestigios eveniment din piata bio.

Fotografie preluata de pe studentopress.com/1-decembrie/steag-romania/

Vom incerca sa va tinem la curent cu plimbarile noastre prin cinci tari europene (Ungaria, Slovacia, Austria, Germania si Cehia) si cu desfasurarea impresionanta din Nurnberg, in cele patru zile de targ. Pentru aceasta va asteptam pe pagina Soapmill de pe Facebook, unde va invitam cu mare drag, mai ales ca avem lucruri interesante de spus. Daca va place ce vedeti si cititi acolo, puteti sa ne dati like, fiindca asa am primi mult mai rapid aprecierile voastre. Pagina este www.facebook.com/soapmillcosmetics si are deja peste 2.300 de fani. Mai precis 2.335 la aceasta ora.

Listele de bagaje sunt pregatite, traseul este definitivat, cele 20.000 de pliante sunt in lucru in tipografie, iar cataloagele, in numar de 1.000, sunt si ele aproape gata. Bineinteles, pentru aceste lucruri trebuie sa ii multumim din nou lui Daniel, de la Daniel Photography.ro. Totul a decurs perfect pana acum, iar duminica nu ne ramane decat sa ridicam ancora, cum se spune, si sa ne indreptam catre Germania.

Ineditul acestei plecari este ca le voi avea alaturi de mine pe Mariuca si pe mama mea, ceea ce incepe sa sune deja a vacanta, nu-i asa? Pentru ele, evident! 🙂 Iar punctele de interes in Nurnberg vor fi, asa cum probabil va asteptati, Muzeul Jucariilor, Muzeul Copiilor, Playmobil, iar in Viena – speram – Gradina Zoologica. Dar multe alte surprize ne asteapta, pentru ca cele mai reusite vacante sunt cele care au si un iz de spontaneitate.

Pe blog vom lua o mica pauza, de cel putin doua saptamani, dar inchei cu urmatoarele date:

BioFach 2013, Nurnberg, Germania
Centrul Expozitional din Nurnberg
13-16 Februarie 2013
Hala 4, Pavilionul Romaniei, standul Soapmill
Va asteptam intre orele 9 si 18 in fiecare zi, iar sambata pana la ora 17!

Pentru informatii suplimentare, ne puteti scrie pe adresa office[at]soapmill.ro.

Important! Comenzile primite in perioada urmatoare vor fi livrate in aceleasi conditii ca si pana acum, in maxim 48 de ore lucratoare de la plasarea acestora. Atelierul Soapmill nu intra in vacanta si nici nu pleaca la BioFach! 🙂

Soapmill reprezinta Romania la cel mai mare eveniment european dedicat pietei bio internationale si suntem extrem de fericiti de aceasta realizare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here