Inscrierile in concurs se inmultesc

0
162

Concursul fabulos al verii are un mare succes! Le multumim tuturor prietenelor noastre care s-au inscris pana acum in concursul BE A DIVA, concurs ce are premii de peste 2.100 Euro! Va invitam si pe voi sa cititi regulamentul si apoi sa trimiteti doua fotografii pe adresa beadiva[at]soapmill.ro pentru a deveni DIVA Soapmill timp de o luna.

Au fost emotiile de inceput, au fost intrebari, dar timiditatea a fost invinsa. Orice femeie este frumoasa, dupa cum am spus-o de atatea ori. Are nevoie doar de o mana de profesionist pentru a scoate in evidenta frumusetea atat interioara, cat si exterioara. O fotografie reusita nu vorbeste numai despre ochi, corp sau maini, ci despre sentimente, trairi, ganduri, idei si fapte. O fotografie incredibila surprinde intr-o milisecunda o stare, o aroma, o reactie, un suflet, un gand. Iar Daniel stie sa redea in fotografiile sale Femeia in toata complexitatea ei. Ultima fotografie postata de Daniel pe pagina lui de Facebook este o realizare absolut magnifica, care imi transmite atat de multe emotii, incat trebuie sa o impartasesc cu voi!

Diana, Andreea, Simona sau Ioana sunt doar cateva dintre prietenele noastre care s-au inscris deja in concursul BE A DIVA by Soapmill. Au trimis fotografii din vacanta, au trimis fotografii cu copiii lor (da, sunt si mamici printre concurente!), ne-au incantat si ne-au amuzat cu instantaneele lor recente.

Acest concurs se vrea a fi o sarbatoare a frumusetii, o ocazie de a fi alaturi de noi si de a ne arata ca iubiti produsele pe care le fabricam, un “La multi ani!” pe care ni-l transmiteti la implinirea a trei ani de zile pe piata din Romania. Si nu numai.

Dupa cum ati aflat, produsele noastre vor fi prezente si in boutique-uri exclusiviste din alte tari, nu numai in cele din Romania. Deja sunt in Venetia, iar din toamna vor fi in Paris, Londra si Cairo. Patru tari mari si importante, de pe doua continente, cu traditie in fabricarea produselor cosmetice, sunt “atacate” de produse cosmetice romanesti de calitate. Ale noastre. Si nu orice produse, ci bio si 100% naturale. Si nu ne oprim aici. Suntem in discutii pentru aparitia pe un alt continent, cel asiatic, unde speram sa exportam in curand.

Ca atare, un concurs care sa ne reprezinte produsele si eforturile, un concurs care sa demonstreze ca se pot realiza produse cosmetice de calitate si ca ele pot fi preferate de femei frumoase, este cu atat mai mult o ocazie de a va alatura noua.

Prima etapa se desfasoara pana pe 20 august, iar castigatoarea va fi aleasa de un juriu competent, format din 5 membri. Acesta este urmatorul: Daniel (www.danielphotography.ro), Corina, Cristina (avocat), Loredana (jurnalist freelancer) si subsemnata.

Va puteti inscrie de mai multe ori, asa ca daca nu castigati aceasta prima etapa, mai aveti alte doua sanse. Iar toate celelalte premii nu va pot decat motiva. Vouchere cu reduceri Soapmill si Daniel Photography, voucher de produs Asteria Restaurant si sansa de a castiga una dintre cele sase cine romantice tot la Asteria.

Iar pe noi, inscrierile voastre ne motiveaza sa continuam, sa concepem noi produse, sa va provocam constant, sa va oferim motive de bucurie, sa va rasfatam cu premii consistente. Sa fim noi alaturi de voi. De 3 ani.

PS: ati citit articolul de pe AndreeaRaicu.ro? Daca nu, aici aveti ocazia! http://www.andreearaicu.ro/frumusete/stiri/cosmetice-100-naturale-produse-in-ro. Lansarea primei game premium de produse cosmetice 100% naturale, Luxury, a fost foarte apreciata si acest lucru se vede. Ii multumim frumos pentru articol!

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin. Model: Silvia Morosanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here