Invitatie testare sapun natural Soap Mill pe Cosmetic Reviews

0
188

CosmeticReviews.ro si Soap Mill va invita sa participati la campania de testare “Sapun natural 100%”.

Prin aceasta campanie, 10 utilizatoare CosmeticReviews.ro sunt invitate sa isi exprime opiniile legate de sapunul natural Soap Mill, dupa o perioada de testare de doua saptamani.

Pana pe data de 27 decembrie, va puteti inscrie la contact[at]cosmeticreviews.ro. Dintre utilizatoarele inscrise, vor fi alese 10 utilizatoare care vor testa sapunurile. Incepand cu 15 ianuarie 2010, sunt asteptate parerile si comentariile despre sapunul Soap Mill testat pe site-ul http://www.cosmeticreviews.ro/. Invitatia producatorului este dubla, adica fiecare persoana inscrisa isi poate inscrie si copilul sau partenerul de viata, primind astfel cate doua mostre.

Fie ca aveti pielea uscata sau grasa, sotul are matreata sau copilul este alergic la detergenti, va invitam sa specificati la inscriere orice detalii vi se par relevante, pentru ca producatorul sa va recomande un sapun natural adecvat pielii, tenului si parului dumneavoastra!

Marca Soap Mill s-a lansat pe piata romaneasca pe data de 15 septembrie 2009. Dorinta producatorilor romani este ca odata cu lansarea unor produse 100% naturale, lumea sa constientizeze importanta acestora in viata de zi cu zi. De aceea, sapunurile Soap Mill nu contin chimicale, conservanti sau coloranti, ingredientele fiind doar uleiuri vegetale, uleiuri esentiale si adaosuri de plante, flori si fructe. Orice persoana, cu orice tip de piele, poate folosi in siguranta produsele Soap Mill, deoarece acestea sunt ecologice si biodegradabile. Beneficiile oferite de fiecare ulei in parte contribuie la ingrijirea pielii si parului in mod natural, oferind hidratarea necesara in fiecare zi. Toate produsele sunt avizate la Ministerul Sanatatii. Analizele sunt efectuate la un prestigios laborator independent, iar rezultatele sunt in concordanta cu legislatia romana in vigoare.

Chiar daca este o marca aflata la inceput, Soap Mill demonstreaza constant ca investeste in sanatate si frumusete, oferind un sapun natural cu multiple beneficii, dar si servicii originale, care vin in ajutorul tuturor.

Incearca si tu singurul sapun natural cu adevarat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here