Inzapeziti acasa…

0
148

Stim ca cel putin o domnisoara ne-a cautat casuta din Parcul Kiseleff astazi. Ca m-a sunat. Ne simtim destul de prost ca v-am invitat la targ si noi nu suntem acolo. Dar am ramas inzapezita acasa. Acum iar a inceput sa ninga puternic si zapada pe care am imprastiat-o timp de o ora si jumatate este la loc.

Sper ca maine dimineata sa pot pleca de acasa si sa ma indrept cu avant vesel si galagios spre Kiseleff! Dar astazi este imposibil.

Datorita vremii, am specificat pe mail si celor care au plasat comenzi ieri si astazi, dar ne simtim datoare sa o facem si aici, toate comenzile primite joi, vineri, sambata si duminica (17-20 decembrie) se vor expedia luni dimineata, pe 21 decembrie. In caz ca vremea ne joaca iarasi feste, va vom tine la curent si vom prelungi acest termen.

Daca aveti nevoie de sapunuri naturale si de cadouri Soap Mill luni sau marti, puteti apela la serviciul expres de livrare, doar pentru Ilfov si Bucuresti. In tara, acest serviciu nu este disponibil pentru moment. Pentru comenzi mai mari de 300 ron, acest serviciu este gratuit toata saptamana viitoare.

Soap Mill – singurul sapun natural 100%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here