Jasmine. Jazz, pentru prieteni!

0
394
jazz_cu_flori.jpg

Daca ai emotii atunci cand mergi la un interviu, cand ai de prezentat un proiect sau pur si simplu cand urmeaza sa dai ochii cu seful, trebuie sa “lucrezi” la capitolul incredere in tine!

In nici un caz nu te vom sfatui sa mergi la psiholog daca emotiile nu se lasa chiar cu stare de lesin si cu broboane reci pe sira spinarii, ci iti vom vorbi despre un… parfum pentru incredere. Si vom spune pe sleau: cel mai bun prieten al unei persoane timide este iasomia, cu al sau parfum exotic. Fie ca este inclusa in cremele pentru fata sau pentru corp, fie ca vine din gelul de dus, din uleiul volatil pus in cada sau din ultimul parfum adus de Mos Craciun, aceasta mireasma atenueaza nervozitatea resimtita adesea inaintea unui moment important si este un antidepresiv cat se poate de eficient. Pentru ca, pur si simplu te ajuta sa te relaxezi imediat.

Noi am inclus-o intr-o pretioasa crema de fata, cu nume de muzica… Jazz si i-am combinat aroma cu proprietatile incredibile ale uleiului organic de argan, care are aceleasi origini marocane. Nu de alta, dar ne-am dorit sa obtinem cel mai eficient tratament impotriva ridurilor, fie ele provocate de emotii sau de trecerea timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here