Jos celulita! Afla cand si cum!

0
337
calf-massage.jpg

Iei crema sau uleiul anticelulitic, le folosesti o data sau de doua ori, apoi le asezi frumos pe raftul din baie si iti mai aduci aminte de ele dupa cine stie cat timp. Iar scenariul se tot repeta. Pentru ca nu avem rabdare sa asteptam rezultatele si ne e prea lene sa ne facem masaj seara de seara!

Consecventa este cea mai importanta, atat in cazul tratamentelor corporale pe care ti le faci la salon, cat si al celor de acasa, dar la fel de importanta este si folosirea unor produse naturale, care-ti feresc pielea de toxine suplimentare. Mai conteaza insa ceva: folosirea frecventa si corecta a produsului anticelulitic.

Masajul anticelulitc si gomajul sunt esentiale in lupta din exterior cu celulita, asa ca rezerva-ti zilnic 10 minute pentru primul, si 10 minute, o data la doua zile, pentru al doilea, ca sa poti spune ca ataci celulita. Cu miscari circulare, alternate cu miscari de jos in sus. Iar asta e valabil atat in privinta gomajului, cat si a uleiului sau scrub-ului anticelulitic.

Sportul e obligatoriu

Fara sport rezultatele apar si mai greu, asa ca, pentru a sustine efectul masajului anticelulitic e nevoie de cel putin 20 de minute de exercitii speciale pentru zonele cu probleme. Pot fi genuflexiuni, abdomene sau fandari. Daca nu ai chef de asa ceva, o plimbare in ritm alert, de jumatate de ora, este aproape la fel de utila. Combina exercitiile cardio (mers pe jos, alergat, mers cu bicicleta etc.) cu cele cu greutati, pentru intarirea musculaturii.

Avem kit-ul anticelulitic perfect

Specialistii soapmill.ro au creat Anticellulite Body Oil -un ulei de corp extrem de eficient, parfumat cu cele mai bune uleiuri esentiale ce au actiuni recunoscute impotriva celulitei si vergeturilor, Anticellulite Body Scrub – un exfoliant pentru corp cu proprietati puternic anticelulitice, care actioneaza si asupra vergeturilor, avand actiuni revigorante si vasodilatatoare, Coffee Taste – unul dintre cele mai energizante si revigorante sapunuri naturale, un exfoliant perfect pentru pielea mixta si grasa, dar si Coffee & Cinnamon – sapunul lichid care reface fermitatea pielii. Toate acestea favorizeaza eliminarea toxinelor, hidratarea si regenerarea pielii. Iar prezenta cafelei in compozitia a trei dintre aceste produse este dovada ca tratamentele anticelulitice pe care vi le propunem sunt unele foarte puternice.

Foarte important!

Daca vrei ca efectul sa fie maxim atunci cand folosesti un ulei sau o crema anticelulitica, aplica tratamentul dupa ce faci un dus cat mai fierbinte. Apa foarte calda va deschide porii si va ajuta crema sa patrunda mai repede in piele. Iar daca inainte de dus faci si putin antrenament, efectul este si mai puternic. Atentie insa, nu da cu crema anticelulitica inainte de antrenament! In timpul antrenamentului, porii se deschid si elimina toxine, iar crema anticelulitica nu ar face decat sa le ajute sa reintre in organism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here