Lansam catalogul Soap Mill pentru vanzare directa

0
184

Un alt moment important pentru noi si pentru voi… astazi lansam catalogul Soap Mill pentru vanzare directa.

Orice persoana interesata sa promoveze si sa vanda produsele cosmetice organice si naturale Soap Mill este asteptata sa dea click pe banner-ul din meniul de sus, direct pe site sau aici.

Dupa cum v-am obisnuit, venim cu idei inovative chiar si in acest domeniu. Pachetul Soap Mill pentru distributie directa consta intr-un kit de mostre, un catalog de prezentare si conditiile comerciale.

Va mai spun un mic secret: va exista o competitie intre vanzatorii directi, cu premii. Luna de luna vom alege un colaborator, care va castiga fie un premiu, fie o reducere, fie… o vacanta la munte sau la mare. Deoarece nu toti vanzatorii vor incepe de la aceeasi data, ne-am gandit ca prima etapa a concursului nostru sa dureze 3 luni.

Astfel, in perioada 1 Aprilie – 30 Iunie, toti vanzatorii directi care vor fi eligibili, vor fi inscrisi automat in concurs si cel mai bun dintre ei va castiga un week-end prelungit (3 zile) la munte sau la mare.

De astazi, va primim cu bratele deschise in familia Soap Mill! Deveniti distribuitor direct si beneficiati de o multime de avantaje, inclusiv pentru consumul propriu de cosmetice organice si naturale! Cu un singur click pe banner-ul de mai jos veti afla toate detaliile.

Fotografia este realizata de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acesteia ii apartin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here