Lucram intens… pentru voi

0
144

Stiti ca ne dorim de mult timp sa schimbam ambalajele produselor prezentate in cutiile din plastic… la acest lucru lucram intens de cateva luni, cu o si mai mare intensificare in ultima luna.

Speram ca de la 1 decembrie sa va prezentam noua linie de ambalaje, din sticla, pentru cremele naturale, unturile organice, unturile exotice, exfoliantele si sarea de baie.

Intr-o noua prezentare, unica in Romania pe segmentul producatorilor romani de cosmetice naturale, cu cinci noi facilitati si beneficii, noua imagine va aduce un plus de rafinament si prestanta produselor noastre, 100% naturale.

De asemenea, avem pregatite pentru voi si cateva surprize, printre care un nou tip de produs, perfect pentru a testa si aprecia calitatile Soap Mill, un nou produs pe care il distribuim si reduceri in toata luna decembrie, pentru a nu va impovara bugetul alocat cadourilor pentru sarbatorile de iarna. Dupa cum v-am obisnuit, vom avea si o tombola de final de an, pentru toti clientii din perioada 20 noiembrie – 20 decembrie.

Mai mult decat atat, incepand de astazi primim comenzi pentru Precious Coffee si Precious Lemmon, cu ajutorul rezervarilor virtuale. Acestea pot fi trimise pe adresa comenzi[at]soapmill.ro sau la telefoanele 0744.132.796 si 0723.576.256.

Dupa cum stiti, Precious este un sapun natural unic in lume, cu un pandantiv CRYSTALLIZED – Swarovski Elements in interior, de 12 mm., alb, translucid, nobil, oferit de catre prietena noastra de la Sophie Concept. Acest sapun natural a fost creat in exclusivitate de catre Echipa Soap Mill anul trecut, chiar inaintea sarbatorilor de iarna. Placerea de a descoperi o bijuterie in interiorul unui produs de ingrijire este dublata de insasi bijuteria, deoarece are o cheita din argint si poate fi purtata pe un lant la gat sau pe bratara.

O sa va tinem la curent cu noile transformari pe parte vizuala, dar si pe parte functionala, a produselor noastre si o sa va spunem din timp care sunt avantajele de care veti beneficia incepand cu noul look.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here