Mai aproape de voi. Si mai ieftin.

0
160

Cu ocazia semnarii unui contract cu Chronos Curier, va reamintesc ca va oferim posibilitatea expedierii produselor cosmetice Soap Mill prin curier rapid oriunde in tara, la preturi imbatabile, special pentru voi.

Avantajele livrarii prin curier rapid sunt numeroase. Printre ele amintesc expeditia la orice adresa (birou, acasa etc.), livrarea in conditii excelente (probabilitatea ca produsele sa se sparga este mica), rapiditatea, comoditatea.

Astfel, pe formularul de comanda de pe www.soapmill.ro, in functie de adresa de livrare pe care o alegeti, urmatoarele preturi vor aparea:

Bucuresti si Ilfov – 10 lei cu ramburs*. Livrarea se efectueaza in 24 ore de la expeditia din atelier.
* pret pentru primul kilogram (produse plus ambalaj)

Alte localitati – 14 lei fara ramburs*. Daca alegeti aceasta modalitate de expeditie, este absolut obligatoriu ca plata sa fie efectuata online, prin card de credit sau prin transfer bancar. Livrarea se efectueaza in 24-48 ore de la expeditia din atelier.
* pret pentru primele 2 kilograme (produse plus ambalaj)

Alte localitati – 20 lei cu ramburs*. Livrarea se efectueaza in 24-48 ore de la expeditia din atelier.
* pret pentru primele 2 kilograme (produse plus ambalaj)

O alta modalitate de expediere, cea prin curier expres, va sta la dispozitie pentru a va usura decizia si a fi aproape de voi atunci cand doriti sa trimiteti un cadou, de exemplu.

Expres in Bucuresti, comenzi primite pana in ora 12.00, livrare in aceeasi zi – 24,8 lei*
* pret unic, indiferent de gramajul coletului 

Nu am renuntat la expeditiile prin Posta Romana, pentru alte localitati in afara de Bucuresti si Ilfov10 lei cu ramburs*. Daca nu locuiti la adresa din buletin, atunci coletul poate fi trimis la post restant.
* pret pentru primul kilogram (produse plus ambalaj)

Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra de comenzi si expediere www.soapmill.ro/comenzi.

De interes pentru voi:
BioBunatati va avea un stand reprezentativ cu produsele cosmetice organice 100% naturale Soap Mill in cadrul Targului Raw Generation de pe 25 martie. Va spun doar ca va asteapta premii, tombola, mostre si testere de produse! La Rin Grand Hotel, sala Expo (langa Sala Bucuresti), str. Vitan-Barzesti nr. 7D, etaj 1. Targul va fi deschis intre orele 10.00 si 20.00, iar intrarea va fi gratis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here