Maine – eveniment exclusiv pentru mamici si bebelusi

0
233

Cu mare bucurie va anuntam ca prietenii nostri de la Acorns organizeaza maine, 19 decembrie 2012, intre orele 10 si 19, un targ special pentru mame si bebelusi (0-3 ani) – Acorns Baby Christmas Fair.

Acest eveniment va avea loc la sediul Acorns, din Strada Chiparosului nr. 34, sector 3 (zona Bd. Decebal – Piata Alba Iulia). Interesant este ca mamicile pot veni in acest spatiu cu carucioarele, pot socializa, pot servi un ceai oferit de Acorns si pot cumpara diverse obiecte speciale pentru copiii lor: cosmetice organice pentru nou-nascuti, jucarii senzoriale, bunatati de sarbatori, iar  bebelusii se pot bucura de spatiul creat pentru ei in cadrul Centrului. Evenimentul va fi unul cald si placut, cu obiecte speciale, intr-un univers adaptat nevoilor specifice pe care le au parintii si bebelusii in primii ani de viata.

Le multumim pentru invitatia de a ne alatura acestui eveniment, mai ales ca vom fi in companie selecta: vor fi prezenti si prietenii de la Pukka Food, dar si Myriad, Ramones Design sau Educational Centre.

Despre Acorns puteti afla mai multe informatii pe pagina lor de Facebook www.facebook.com/acornsfoundation si pe site www.acorns.ro.

Acorns promoveaza si sustine educatia timpurie in Romania, atat prin intermediul proiectului “0 2 3 Early Education”, prin activitatea derulata in cadrul celor doua gradinite pe profil britanic pe care le au in Bucuresti (Acorns si Baby Acorns), cat si prin Acorns Training Centre (un univers senzorial creat pentru bebelusi, in care parintii pot afla mai multe informatii despre cum pot sustine dezvoltarea armonioasa a copilului lor, inca de la nastere).

In cadrul Acorns Baby Christmas Fair, se va organiza si o tombola cu premii diverse. Noi vom oferi un voucher in valoare de 80 lei, castigatorul putand sa se rasfete cu produse cosmetice organice deosebite, iar daca valoarea comenzii depaseste 80 lei, pentru diferenta se va aplica o reducere 10%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here