Modificari preturi produse Soap Mill

0
166

Dupa cum ati aflat in aceste ultime 3 zile, taxa pe valoare adaugata (TVA) va fi marita cu 5 procente, pana la valoarea de 24%.

Din pacate, efectele acestei mariri se ridica, procentual, la valori mai mari, iar pe producatori ii afecteaza din doua directii. O data la achizitia de materii prime si materiale si o data la vanzare.

Avand in vedere aceste schimbari, va anuntam prin acest post ca preturile produselor cosmetice naturale Soap Mill vor fi modificate incepand cu 1 iulie 2010.

Astfel:
– preturile sapunurilor naturale solide se vor mari cu cate 1 leu pentru fiecare gramaj;
– sapunurile naturale lichide vor costa 25 lei;
– cremele naturale vor costa 35 lei;
– uleiul de corp natural va costa 15 lei;
– uleiul de masaj natural va costa 20 lei;
– scrub-urile naturale vor costa 15 lei;
– sarea de baie naturala va costa 10 lei;
– spuma de baie naturala va costa 14 lei.

Unturile organice de shea si cacao, precum si unturile exotice macadamia, avocado, mango vor ramane cu preturile nemodificate de 60 lei, respectiv 50 lei. De asemenea, saculetii pentru masina si casa vor ramane cu aceleasi preturi.

La cadouri preturile vor fi revizuite cel mai probabil saptamana viitoare. Pana atunci, preturile vor ramane neschimbate.

Imi pare rau ca trebuie sa incep saptamana cu aceasta veste proasta, dar de fapt am terminat-o prost, datorita acestor vesti deloc imbucuratoare.

Dar, pentru a contracara putin efectul acestor scumpiri, va oferim reduceri toata saptamana!

Incepand de astazi, 28 iunie, pana pe 4 iulie, va oferim un discount de 10% aplicat oricarei comenzi care depaseste suma de 200 lei si care este expediata prin Posta Romana.

Ca urmare, maine nu vom mai avea Soap Mill Happy Tuesday, dar vom avea Soap Mill Happy Week, in aceasta saptamana, pentru toate produsele cosmetice naturale Soap Mill!

Va asteptam!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here