Mutari pe final de an

0
183

Multumim tuturor celor care s-au implicat in recenta noastra mutare de server! A fost o munca grea si istovitoare si le suntem recunoscatoare!

Pana maine dimineata se vor finaliza toti pasii necesari, legati de transferul datelor si fisierelor, asa ca este posibil sa mai apara mici disfunctionalitati sau opriri temporare ale site-ului si blog-ului de fata.

Daaaar… ce este cel mai important, raspunsul site-ului se va imbunatati considerabil, ceea ce inseamna ca va fi mult mai usor pentru voi sa accesati sectiunile www.soapmill.ro si sa comandati ceea ce va doriti pentru sarbatorile ce bat la usa.

Nu uitati! Concursul cu partenerii de la ZilesiNopti.ro se apropie de final, dar mai puteti castiga inca un Gift Certificate in valoare de 50 lei. Pana acum, doua fericite castigatoare si-au ales produsele preferate.

Tombola Soap Mill se apropie si ea de final… toti clientii care au achizitionat produse in perioada 20 noiembrie – 20 decembrie 2010, participa cu una, doua sau mai multe inscrieri (in functie de numarul comenzilor plasate in perioada mentionata) la tragerea la sorti de pe 21 decembrie. Cele 16 premii vor fi expediate in termen de 10 zile de la data anuntarii castigatorilor, in functie de programul celor de la posta romana.

Mai mult decat atat, pana maine seara primim comenzi ce vor fi livrate gratuit numai sambata, in Bucuresti si Ilfov. Comenzile din tara se primesc pana duminica seara, iar luni vor fi trimise gratuit prin posta romana, cu conditia ca voi sa achitati contravaloarea produselor in contul bancar. Urmatoarea zi cu livrare gratuita este miercuri, 22 decembrie.

Toate cadourile pentru Craciun au o reducere de 10%, iar daca doriti mai mult de 5 bucati, reducerea se mareste. Cosurile pot fi din ratan sau rachita, iar preturile pot varia, in functie de bugetul pe care doriti sa il alocati cu aceasta ocazie. Precizez ca produsele de pe site pot fi orientative, cadourile sunt originale si unicate.

De asemenea, toate obiectele unicat din categoria Christmas Treats sunt la reduceri! Intre 5 si 15%, pentru cadouri pentru brad sau aranjamente pentru masa de Craciun, realizate si pictate manual, din ceramica.

Nu ratati ultimele cadouri pe care Echipa Soap Mill vi le ofera in 2010, inainte de a trece cu mare fast in 2011!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here