Noi cadouri unice, realizate manual

0
205
Am inceput o colaborare cu o domnisoara artist plastic, o domnisoara extraordinara, care realizeaza opere artistice diverse.
Corina picteaza, modeleaza in lut, deseneaza, dar o face cu o daruire de care multi tineri nu sunt capabili in ziua de astazi. Este tanara, dar veti vedea din creatiile ei ca nu se vede acest lucru. Mana de artist este formata si cand va adauga pe blog tot ceea ce a lucrat pana acum, sunt convinsa ca veti fi de acord cu mine ca este un artist complet.

Fotografia de mai sus reprezinta un model de aranjament pe care ea l-a gandit si l-a realizat special pentru noi. A fost atat de frumos, incat pe primul l-am oprit eu. Este o farfurie din lut, pictata extraordinar, cu aranjament natural in interior si in care noi putem adauga orice sapun va doriti. Steluta de mare este realizata tot de Corina si completeaza ansamblul. Farfuria este destul de adanca, astfel ca dupa ce luati sapunul natural Soap Mill din interior, o puteti folosi ca decoratiune pentru casa.

Astazi voi adauga aceste cadouri si pe Shop-ul Soap Mill, asa ca le puteti comanda direct de acolo, pe mail office[at]soapmill.ro sau la telefon 0744.132.796.

Corina realizeaza si serii limitate din anumite produse sau chiar unicat, asa ca daca va doriti un cadou personalizat deosebit, ea il poate realiza.

Cea de-a doua farfurie realizata de Corina, si pe care am vandut-o imediat cum am ajuns la targul Martisorului la care am participat saptamana trecuta, are o paleta cromatica apropiata de cea a pamantului.

Vazele in miniatura de mai jos au fost create special pentru noi si sunt personalizate cu numele marcii noastre: Soap Mill. Culorile puternice au fost alese datorita Martisorului, dar si datorita bucuriei pe care combinatia de alb cu rosu o inspira tuturor.

La aceste mini vaze am adaugat un mini sapun natural, asa ca a constituit un mic cadou complet.

Tot saptamana trecuta, duminica, am avut martisoare interesante, realizate in colaborare cu Corina: un mini sapun natural in saculet organza si un martisor inedit, in serie limitata (au fost doar 21 de bucati), realizat manual de prietena noastra.

Mai jos aveti cateva modele…

Fotografiile sunt realizate de daniel:photography (http://www.danielphotography.ro/) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here