Noi produse Soap Mill, in curand, in shop

0
177

Ne doream de mult timp sa ne extindem categoria de accesorii decorative, de aceea am conceput pentru voi, impreuna cu Corina, prietena noastra artist plastic, produse spectaculoase pentru spatiul de locuit si de lucru. Atat prin forma, coloristica, utilitate, cat si cu ajutorul suporturilor din ceramica, aceste noi produse va vor infrumuseta locuinta sau biroul si va vor aduce un plus de calm si liniste.

Soap Mill Feng Shui Candles se va numi noua categorie din magazin. Aceasta va cuprinde lumanari 100% naturale, ca si cosmeticele pe care le producem, din ceara de soia, o ceara extraordinara, perfecta pentru lumanari cu ardere indelungata. Dar nu ne-am dorit sa realizam doar lumanari, ci ne-am dorit sa cream o atmosfera intima, frumoasa si calda, prin care sa ne regasim echilibrul sufletesc.

Lumanarile Soap Mill vor fi lumanari decorative, colorate in mod natural cu plante si flori, avand suporturi personalizate pentru ardere, din ceramica. Corina a raspuns provocarii noastre si a creat modele de suporturi inedite, pentru a completa cromatic si ca design orice incapere a casei. Formele spectaculoase, atat ale lumanarilor, cat si ale accesoriilor, precum si culorile acestora, sunt alese conform artei stravechi Feng Shui.

Aici puteti citi mai multe detalii legate de aceste noi produse, care se vor regasi in curand pe Shop-ul Soap Mill. Treptat, pe acest blog vom adauga informatii despre Harta Bagua si locul fiecarui obiect in spatiul ales (casa sau birou). Odata cu lansarea lumanarilor Feng Shui, in dreptul fiecarui produs veti regasi explicatii amanuntite, iar la achizitionarea lor veti primi gratuit si o mini-brosura de buzunar.

Retetele, modelele, culorile si aranjamentele vor fi unice in Romania. Inedite si originale, aceste lumanari decorative, impreuna cu aranjamentele personalizate, iti vor infrumuseta casa, biroul sau evenimentul pe care il planifici. Mai mult decat atat, lumanarile 100% naturale pe care le vom realiza sunt prietenoase cu mediul inconjurator, fiind biodegradabile in totalitate, inclusiv fitilul. Acesta este realizat in intregime din bumbac netratat si fara fir metalic in interior.

Pentru casa, oferta va include lumanari naturale care ard timp indelungat, fara sa emane fum si fara sa modifice mirosul ambiental. Decoratiunile vor fi atent realizate astfel incat lumanarea in sine sa iti decoreze placut camera sau toaleta si sa creeze o atmosfera primitoare si frumoasa.

Pentru birou, lumanarile pot constitui pete de culoare naturale si vor contribui la relaxarea atat de necesara intr-un spatiu de lucru. Se vor incadra perfect in birouri clasice sau moderne, fiind surse de caldura si serenitate.

Lumanarile 100% naturale pentru evenimente si petreceri vor fi spectaculoase si potrivite oricarei tematici. Aranjamentele naturale cu lumanari pot infrumuseta o masa de nunta sau botez, dar pot surprinde si completa o lansare, o petrecere de firma sau un team building. Acestea se vor realiza numai la comanda, dupa ce ne trimiteti un e-mail pe adresa office[at]soapmill.ro cu cererea voastra.

Inca putin timp si va vom delecta cu fotografiile primelor produse din gama Feng Shui Candles. Vor urma multe alte variante si culori, asa ca urmariti-ne blog-ul si pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here