Noii nostri parteneri

0
178

Dupa cum ati vazut, pretul transportului rapid in Bucuresti si Ilfov a fost redus cu 56%, de la 17 la 7,5 lei (pentru primul kilogram), fiind ideal atat pentru voi, cat si pentru noi din mai multe motive.

In primul rand am renuntat definitiv la serviciile Posta Romana, apoi livrarea se efectueaza a doua zi (in functie de ora sosirii comenzii pe site) si nu in ultimul rand, compania cu care colaboram este romaneasca si extrem de entuziasta.

Priori Cargo este o companie tanara cu un ritm inalt de crestere, dezvoltata pe segmentul express metropolitan al pietei de curierat. Formata dintr-o echipa de oameni pasionati de logistica si transport, ei au dezvoltat solutii rapide pentru transportul coletelor si plicurilor in zona metropolitana.

Cladita pe dorinta de a imbunatati sistemul de curierat din Romania (pentru inceput Bucuresti), Priori Cargo are ca target revitalizarea dorintei companiilor de a transmite informatiile de tip colet / plic mult mai rapid, in regim extrem de prietenos, astfel reusind sa isi imbunatateasca calitatea serviciilor.

Deviza lor este legata de reducerea costurilor si duratei de transport a documentelor si coletelor, astfel incat voi sa fiti beneficiarii exclusivi ai acestei devize.

Curieratul rapid este in curs de dezvoltare pe piata din Romania, si implementand in zona metropolitana noul sistem logistic, Priori Cargo aduce inovatia si entuziasmul de mult pierdut al acestui serviciu atat de folosit si atat de necesar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here