Noua colectie Luxury Vintage

0
196

Corina iar a reusit sa ne surprinda, odata cu noua colectie Luxury Vintage by Soapmill! Dupa chipuri foarte colorate de femei din toate colturile lumii, dupa desene abstracte, dupa accente floralo-vegetale si dupa o alegere pastelata, de data aceasta a ales tehnica de design stencil. Aceasta tehnica a aparut in anii 3000 i.Hr., primele dovezi ale acesteia fiind descoperite pe hartie si matase.

Corina a ales sa portretizeze chipuri celebre de actori si cantareti, oameni care au aratat lumii intregi ce inseamna un talent artistic original si irepetabil: Liz Taylor, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Grace Kelly, Brigitte Bardot, Twiggy, Mick Jagger, Jimi Hendrix, Bob Dylan si James Dean.

Un tribut adus acestor personalitati incredibile, care si la varste inaintate ne uimesc cu usurinta cu care urca pe scena sau apar in fata aparatelor de fotografiat, exact ca in tinerete. Jagger canta si acum, la aproape 70 ani, iar Twiggy demonstreaza ca si la 63 ani poti fi imaginea unei faimoase companii de imbracaminte.

Puteti admira si voi aceste realizari, gratie lui Daniel, alaturi de care va pregatim o noua surpriza pe sfarsit de an. Va voi spune la momentul potrivit despre ce este vorba.

Twist si Soul, atat in varianta cu parfum tropical, pentru femei, cat si in varianta profund masculina, fresh, intr-o realizare de exceptie, marca DesignbyCorina. Nu uitati! Pachetul combo “Twist & Soul – luxury art” are o reducere permanenta de 15%. Va puteti astfel bucura atat de un pret mai mic, cat si de beneficiile acestor produse pentru par: samponul este anti-matreata si impotriva caderii parului, balsam este regenerator, reparator si completeaza actiunile samponului. Ambele actioneaza continuu in primele 8 ore de la spalare si lasa parul hidratat si matasos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here