Noutati pe Soap Mill Shop

0
157

Vineri, 5 martie si luni, 8 martie, am avut oferte speciale pentru toti clientii nostri. Pentru cei care locuiesc in Bucuresti si Ilfov am oferit transport expres gratuit pentru orice comanda in valoare minima de 50 lei, iar pentru prietenii din tara am oferit o sare de baie naturala gratuita pentru orice comanda in valoare minima de 30 lei.

La targul de la sfarsitul saptamanii, organizat special pentru ziua femeii, am discutat cu multi clienti fideli, dar si cu multi clienti noi. In ciuda frigului in cea de-a doua parte a zilei, foarte multi prieteni au venit sa ne viziteze la stand-ul de pe Bd. Kiseleff. Astfel, am aflat ca este complicat sa primesti cu posta romana, acasa, coletul cu produse Soap Mill, pe motiv ca toti lucram pana tarziu in noapte si oficiile postale nu mai sunt deschise.

Ca atare, de astazi incepand, va oferim transport gratuit pentru orice comanda in valoare minima de 150 lei, transport expres in valoare de 20 lei. Transportul gratuit acopera capitala si localitatile limitrofe din judetul Ilfov. Poate parea scump un transport expres de 20 lei, dar vreau sa va spun ca un curier rapid taxeaza judetul Ilfov, unde avem atelierul, si de unde pleaca toate coletele, ca fiind extern, asa ca un pachet in Bucuresti costa in jur de 30 lei, uneori 35 lei.

Nu i-am uitat nici pe prietenii nostri din tara, pentru ei oferim o sare de baie naturala gratuita, in valoare de 9 lei (200 grame), pentru orice comanda de minim 75 lei.

Stim ca este greu sa comandati de 150 lei, mai ales daca va doriti doar un sapun natural si un ulei de corp, de exemplu, dar daca gasiti persoane din anturajul vostru (colege, prietene, sora, mama, cumnata), atunci comanda minima pentru fiecare dintre voi se reduce substantial.

Comenzile care beneficiaza de transport expres gratuit se livreaza in aceeasi zi pana in ora 22.00, daca sunt plasate pana in ora 14.00, si a doua zi pentru restul orelor. Pentru rapiditate, puteti folosi telefonul 0744.132.796 sau e-mail comenzi[at]soapmill.ro. Mai ales daca sunteti clienti fideli. Daca sunteti clienti noi, va sugeram sa folositi componenta de shop online, pentru a putea beneficia de ofertele acordate clientilor fideli si pentru a primi din timp anunturi referitoare la noi produse, reduceri, cadouri sau targuri.

Inca o surpriza! Daca locuiti in Drumul Taberei, 13 Septembrie sau Militari, comanda minima nu se aplica. Puteti sa comandati si un singur produs, cu mentiunea ca acesta va fi livrat a doua zi dupa plasarea comenzii.

Speram ca surprizele acestei primaveri sunt pe placul vostru, ca atare incepand de astazi, 9 martie, va fi mult mai simplu sa comandati un sapun natural Soap Mill, precum si produse naturale Soap Mill!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here