Pentru Bibi. Simplu.

0
168
De ziua mea, vreau un cadou. Pentru Bibi.
Va rog ca incepand de maine pana pe 16 decembrie sa sunati de pe mobil si sa donati 2 (DOI) Euro.
8,6 lei. 4 paini, o cutie cu iaurt sau VIATA pentru Bibi. Are nevoie disperata de un transplant de maduva, in Israel.
Aici puteti citi povestea emotionanta, vazuta prin ochii celor de la Fundatia “Mereu Aproape” http://fundatiamereuaproape.ro/daniel-tudor-filip-viata-cu-dba/.
Sau sa cumparati unul dintre cele 15 sapunuri naturale donate de Soap Mill (Special Coffee Bar sau Green Bar).
As vrea sa ne implicam cu totii, sa aratam ca avem bunatate, ca avem suflet si ca putem pune umarul la o campanie umanitara fara fonduri, doar gandindu-ne ca avem mame, suntem mame sau vom deveni mame.
Eu imi amintesc ca eram panicata cand Mariuca avea colici… si nu stiam cum sa ii iau durerea, sa nu mai planga. Bibi a avut dureri pe care un bebelus sau un copil NU ar trebui sa le aiba niciodata.
In jurul nostru sunt concursuri peste concursuri unde trebuie sa trimiti sms-uri cu sume fabuloase (1 sau 2 Euro fara tva per sms) avand doar promisiunea unui premiu. Pe care nu il castigi niciodata.
Bibi poate castiga viata. Plang acum, alaturi de mama mea si de Mariuca, multumind ca suntem sanatosi. Bibi nu este. Dar poate fi cu ajutorul nostru, al vostru, al tuturor. 
Doar intre 10 si 16 decembrie, puteti dona 2 Euro la numarul 848 (Vodafone, Orange, Cosmote). In reteaua Romtelecom puteti dona 10 Euro la 0.900.900.301, 5 Euro la 0.900.900.305, 3 Euro la 0.900.900.303.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here