Premiera pe piata romaneasca – lumanari naturale plutitoare

0
213

Vroiam sa va povestesc despre noua gama de lumanari 100% naturale realizata de catre prietenii nostri de la EcoDecoLight. O gama unica si originala de lumanari plutitoare, cu forme si culori diverse.

Flowers, prima gama de lumanari plutitoare, cele pe care le vedeti in fotografia de mai sus, inaugureaza si colorarea in mod natural a produselor. Cu scortisoara pulbere sau boia dulce de ardei, pulberile ajuta arderea curata, fara a degaja miros neplacut in camera si fara a stinge fitilul. Acestea ard aproximativ 2 ore in apa si aproximativ 4 ore daca sunt lasate sa se usuce. Contin ceara de albine de la stupina avizata bio, ceara si ulei de palmier, iar pentru parfumare numai uleiuri esentiale, in combinatii diverse.

Rose, un model deosebit de atractiv si excelent realizat, poate fi folosit cu succes la botezuri si nunti, ca o completare cromatica si nu numai a design-ului unui interior elegant de restaurant. De asemenea, este o modalitate perfecta de a completa o cina romantica in doi.

Waterlily sau lumanarea plutitoare in forma de crin, o alta forma deosebita si care deja a fost achizitionata pentru decor de doua restaurante din Bucuresti, este discreta si suava, iar uleiurile esentiale alese ca si combinatii standard sunt dulci, inmiresmate.

 

O alta lumanare care face parte din gama Flowers, Gerbera, este in topul vanzarilor, datorita culorii naturale obtinute numai din ceara de albine. Este realizata 100% din ceara de albine de la aceeasi stupina avizata bio, iar culorile sunt pastelate, de la galbui la cafeniu, in functie de locul stupinelor (deal, munte etc.). Delicata si armonios lucrata, va poate bucura ochiul oriunde este amplasata. Cand faceti o baie cu multa spuma, uleiurile esentiale de lavanda si patchouli pot contribui la relaxarea corpului si spiritului, cand va doriti o atmosfera romantica, puteti alege un ulei esential afrodisiac, asa cum este ylang-ylang sau cand planuiti o petrecere, uleiuri esentiale de citrice, pentru optimism si tonus psihic excelent (portocale, lamaie etc.).
Si pentru ca tot vorbeam de petrecere, nu pot sa nu va arat si colectia Muffins, lumanari naturale plutitoare in forma de briosa. Sunt spectaculoase si amuzante, atat prin forma, cat si prin colorit.
Toate aceste lumanari, dar si multe altele, pot fi comandate direct de pe site-ul producatorului EcoDecoLight, prin mail office[at]ecodecolight.com sau la telefon 0745.756.198. De asemenea, am mai spus-o, dar este momentul sa o repet, daca realizati doua comenzi in aceeasi zi, pe Shop-ul Soap Mill si pe cel al EcoDecoLight, trebuie doar sa precizati la rubrica “nota clientului” de pe formularul de comanda ca ati comandat si lumanari sau produse cosmetice, ca noi vi le vom expedia intr-un singur colet. Astfel nu mai platiti decat o singura taxa de transport si nu veti fi nevoiti sa faceti doua drumuri la oficiul postal de care apartineti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here