Premii tombola Soap Mill si detalii legate de parteneriatul cu Cosmetic Reviews

0
170

Doi dintre castigatorii tombolei Soap Mill au primit ieri premiile, direct de la mine.

Doamna Ilie si domnisoara Nistor au primit cosul cadou in valoare de 60 ron si, respectiv, sapunul natural Bar Coffee in valoare de 23 ron. Voucher-ele de discount pot fi folosite in perioada ianuarie-februarie cu ocazia fiecarei comenzi efectuate pe site-ul Soap Mill, la telefon sau pe mail.

Domnul Muntele si domnisoara Popov isi vor ridica premiile cand vor ajunge in Bucuresti.

Astazi am trimis plicurile cu mostrele de sapun natural, pentru utilizatoarele selectate cu ocazia campaniei organizate de Cosmetic Reviews si Soap Mill. Pe baza informatiilor furnizate de acestea, legate de tipul de piele, ten si par, noi am ales cate un sapun natural potrivit.

In curand va vom informa si cu privire la varstele lor, precum si ale persoanelor pe care le-au inscris (prieteni, soti, mame). Asteptam acceptul lor, pentru a divulga sexul si varsta.

In continuare, noi va dorim sa aveti parte de sarbatori cat mai frumoase si mai odihnitoare!

Mai aveti doar 2 zile in care puteti beneficia de discount-ul de 10% la orice Soap Gift achizitionat.
Incepand cu 5 ianuarie 2010, noi vom lucra intens si vom pregati sapunurile pe care le-ati apreciat si pe care nu le mai avem pe stoc sau mai avem doar foarte putine. Dar vom pregati si surprize, tipuri noi de marturii din sapun natural, noi retete, gama de sapunuri lichide, Soap Mill Liquid, dar si multe idei noi si interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here