Premiile Soap Mill pentru…

0
290

… domnisoarele care au participat la concursul “Miss Boboc 2010” din cadrul “Galei Balurilor 2010″.

 

In fotografia de mai sus, fotografie realizata de Daniel Photography (caruia ii multumim foarte mult), puteti vedea ce au primit cele 12 semi-finaliste: un ulei de corp natural, o sare de baie (cu sare de la Marea Moarta, uleiuri esentiale, plante si flori), un saculet cu mini sapunuri naturale solide.

Cele 4 finaliste au primit cosuri cadou in valoare de 60 lei, produsele fiind: sapun natural lichid, ulei de masaj natural, scrub de corp pe baza de zahar brun, un mini sapun natural solid.

Castigatoarea, Andreea Ilie, Miss Eminescu (foto 4), votata de cei 8 membri ai juriului, printre care m-am numarat si eu, a primit din partea Echipei Soap Mill un voucher in valoare de 300 lei, pentru a se rasfata cu produse cosmetice naturale, iar din partea Daniel Photography un voucher in valoare de 1.000 lei, care consta intr-o sedinta foto outdoor.

In fotografia de mai jos puteti vedea o parte din membrii juriului. De la stanga la dreapta: Adrian Popita si Andreea Georgescu, campionii Romaniei la salsa 2009-2010, Mihai Popescu, project manager 220.ro, eu, Oana Craioveanu, Miss Most Beautiful Romania 2009, Missy Crissy, artista R&B.

Primele doua fotografii sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro), ultimele doua apartin organizatorilor “Galei Balurilor 2010” si au fost preluate de pe site-ul oficial cu acordul acestora (fotografii Gala Balurilor 2010). Toate drepturile asupra fotografiilor apartin Daniel Photography, respectiv organizatorilor, si sunt protejate de Legea Dreptului de autor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here