Prima DIVA Soapmill si o vijelie

0
207

Silvia, caci despre ea este vorba, este prima DIVA Soapmill. Anul trecut, ea a venit cu o idee interesanta, pe care acum cateva zile am pus-o in aplicare. Dupa aproape un an de zile, dar noi spunem ca a meritat asteptarea!

“Asa am ajuns in ziua cu cea mai mare vijelie de anul trecut sa facem poze pentru ilustrarea conceptului, undeva la marginea Bucurestiului. Desi nu erau in plan, furtuna, praful si frunzele ne-au ajutat oferindu-ne decorul perfect. Astfel ca fara sa apelam la prea multe accesorii, haine, trucuri sau tehnologii, doar cu viziunea fotografului profesionist (Daniel de la Daniel Photography) si cu suportul mediului inconjurator am reusit sa ilustram in mod natural diferite laturi ale personalitatii feminine: sensibilitate, candoare, gratie, bucurie, simplitate, curaj.”

In cateva cuvinte, Silvia v-a descris excelent ce inseamna o sedinta foto profesionala: fara multe accesorii, haine, trucuri sau tehnologii. Toate femeile sunt frumoase, dar au nevoie de un ochi priceput pentru a le pune in valoare. In fotografii puteti vedea cum aceeasi Silvia este in ipostaze total diferite. Este sensibila, gratioasa, feminina sau curajoasa, este fericita si delicata, este moderna sau puternica.

Silvia exprima perfect conceptul Soapmill! Iubeste produsele noastre (de fapt, ne-am cunoscut la o prezentare si testare a produselor noastre de acum 2 ani), este naturala, frumoasa si, in functie de o anumita stare, isi alege produse cosmetice Soapmill diferite.

Ca orice alta femeie, Silvia prefera parfumuri dulci si calde sau, din contra, puternice. Alege produse care o binedispun dimineata sau o relaxeaza seara. Foloseste creme usoare, spumoase sau alege creme bio consistente si hranitoare.

“Eu iubesc natura. Deci iubesc si produsele Soapmill intrucat mi se par natura pura impachetata pentru ca mie sa imi fie bine. Iar eu sunt bine atunci cand sunt eu insami, naturala si autentica, cu bune si cu mai putin bune 🙂 . Iar produsele lor imi hranesc naturaletea. In plus sunt produse fabricate in Romania.”

Cuvintele ei, spuse din inima, reflecta exact ceea ce gandeste orice femeie “naturala si autentica”, adica exact ce gandesc prietenele Soapmill, cele care folosesc zilnic produsele noastre.

In incheierea acestui post, o sa va povestesc mica istorioara din spatele urmatoarei fotografii. Imaginati-va decorul: un mic pod peste un rau involburat, copaci indoiti de vijelie, vantul care batea cu o forta ireala, praful care ne mangaia picioarele si Silvia care radea, exulta si canta la chitara!

Si tu poti fi DIVA Soapmill! Trimite un mail pe adresa beadiva[at]soapmill.ro cu minim doua fotografii din arhiva proprie, numarul comenzii plasate pe www.soapmill.ro si datele de contact (nume, prenume, adresa, numar mobil si varsta) si te inscrii in cursa pentru castigarea marelui premiu lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here