Produse noi in magazinul Soapmill

0
192

Dupa cum v-am obisnuit, va surprindem permanent cu produse cosmetice noi, 100% naturale si fabricate cu multa dragoste si pasiune.

La sugestia voastra, ca aparitia in magazin a multor altor produse, am creat tonere faciale si corporale extrem de eficiente. Pre-testarile, care au avut loc de la inceputul anului si pana acum, au avut rezultate pozitive, adica produsele s-au ridicat la asteptarile noastre, dar si ale celor care le-au incercat.

Ca atare, astazi va prezentam cele cinci
Mature Facial Toner actioneaza asupra ridurilor existente si hidrateaza tenul matur in profunzime. Pastreaza pielea hidratata si revigorata de-a lungul intregii zile. Mirosul este floral, dulce, incredibil de fin si parfumat.

Toner-ul anti-acneic are o combinatie eficienta de uleiuri esentiale si astfel are efecte aproape miraculoase asupra tenului cu probleme acneice. Elimina sebumul in exces si regleaza pH-ul pielii, lasand-o supla, luminoasa si ferma.

Va las sa descoperiti celelalte trei tonere si sa va bucurati alaturi de noi de largirea gamei de cosmetice Soapmill, care numara in prezent peste 70 de produse, si numeroase alte produse pentru casa sau calatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here