Produse noi pe Soap Mill Shop si alte 3 concursuri

0
155

V-am promis ca veti vedea cele mai noi sapunuri naturale solide Soap Mill, unice in lume si ma tin de promisiune.

Este vorba despre forme heraldice, creatie proprie, inedite si absolut potrivite pentru Festivalul Medieval “Cetati Transilvane”, festival care incepe maine, joi, 26 august 2010, si are loc pana duminica, 29 august.

Acestea pot fi achizitionate in premiera din Piata Centrala din Sibiu. Pe www.soapmill.ro vor fi disponibile incepand cu data de 15 septembrie 2010, data la care marca Soap Mill implineste un an pe piata romaneasca.

Mai jos le puteti admira in fotografiile realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro), caruia ii multumim inca o data. Toate drepturile de autor asupra acestora ii apartin.

De asemenea, pe data de 1 septembrie vom lansa noul ulei de masaj pe baza de ceara de jojoba. Voi vorbi despre acesta, pe larg, in numai cateva zile.

Si ultimul produs nou lansat, pe care il puteti gasi deja pe site, este scrub-ul anticelulitic.

Am pus la loc de cinste pe blog, in partea dreapta a acestuia, toate cadourile, reducerile si premiile de care beneficiati de-a lungul lunii septembrie, intre 1 si 30. Ce nu stiti este ca noi vom incepe o ampla campanie aniversara, pe mai multe site-uri, unde aveti sansa sa castigati multe alte premii.

Prietenii nostri de la MedicpentruTine.ro vor publica un interviu si vor derula un concurs cu premii incepand cu 1 septembrie. Va las pe voi sa descoperiti ce surprize va oferim impreuna cu ei!

Avem si doi parteneri noi, dar pe care deja ii indragim. Este vorba despre www.onuntasuperba.ro, un blog de inspiratie pentru nunta perfecta, si despre www.zilesinopti.ro, varianta online a editiei tiparite a revistei pentru timpul liber Zile si Nopti.

Pe primul site, O Nunta Superba, veti avea posibilitatea sa castigati unul dintre cele 4 premii puse in joc, cate unul pe fiecare saptamana a lunii septembrie, in valoare totala maxima de 260 lei.

Pe cel de-al doilea, Zile si Nopti, veti putea castiga unul dintre cele doua premii oferite de catre Echipa Soap Mill, dupa ce raspundeti la intrebarea “care este diferenta majora dintre un sapun natural cu adevarat si unul cu chimicale?”.

Toamna aceasta, si nu numai, se poarta produsele cosmetice naturale Soap Mill!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here