Produse noi pe Soap Mill Shop si noul look!

0
180

Usor-usor, vom termina de adaugat pe Shop-ul Soap Mill toate noile fotografii, la rezolutie mai mare si o marime foarte buna, pentru a putea vedea exact ce fel de produse comandati.

Astazi am deosebita placere sa va prezint noile creme naturale Soap Mill si noile unturi exotice.

De asemenea, cu mare drag va anunt ca am creat o crema naturala in exclusivitate pentru Sideris Shop, o crema anticelulitica extraordinara. Pe aceasta nu o veti gasi decat in magazinul Sideris.

Blog-ul arata exact asa cum ne-am dorit, are o imagine comuna cu site-ul si suntem extrem-extrem de incantate de rezultate.

Site-ul este activ si toate componentele functioneaza foarte bine, dar cateva zile este posibil sa mearga mai incet, pentru ca vom fi in modulul de administrare. Mai sunt fotografii de marit, dar nu va mai dura mult timp. Diseara va incepe modificarea de care va vorbeam intr-un post anterior, modificare legata, din pacate, de preturile produselor. Dar, totodata, puteti beneficia de reducerea de 10% in cadrul Soap Mill Happy Week.

Dupa ce fotografiile vor fi schimbate, mai ramane doar componenta in engleza de adaugat si credem ca va fi gata in aproximativ doua saptamani si aceasta.

Speram ca va place noul look Soap Mill, am muncit enorm in aceste ultime zile si suntem mandre de rezultate. Nu va ganditi ca am facut totul singure, am avut ajutoare de nadejde. Trebuie sa ii multumim din nou lui Daniel (www.danielphotography.ro) pentru efortul depus si pentru noile fotografii cu care ne laudam tuturor. Le puteti admira si voi in acest post. Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

– Crema dezodorizanta pentru maini –
 – Crema hidratanta pentru maini –
– Noile ambalaje pentru sapunurile naturale lichide –
– Noile ambalaje pentru sapunurile naturale lichide –
 – Crema pentru corp cu factor de protectie solara –
– Unt exotic de avocado –

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here