Produse organice pe Soap Mill Shop

0
159

Dupa cum va aduceti aminte, la sfarsitul anului trecut am avut doua sondaje de opinie, unul pe Facebook si unul aici, pe blog. Cel de pe Facebook este inca activ, asa ca va invitam in continuare sa raspundeti la cele 3 intrebari.

Rezultatele au fost foarte interesante si va multumim pentru raspunsuri!

Ati vazut ca pe noi ne intereseaza parerea voastra si incercam sa va satisfacem toate dorintele. Una dintre acestea este legata de produsele organice. In acest moment, avem pe shop doua unturi organice, certificate Soil Association, unt de shea organic, brut, neprocesat (click pentru a cumpara) si unt de cacao organic, brut, neprocesat (click pentru a cumpara).

La inceputul lunii februarie, cand se vor intampla multe schimbari majore, va vom oferi alte doua produse: unt de cocos certificat organic si ulei de jojoba certificat organic. Pe Facebook, raspunsurile au plasat jojoba pe locul doi si cocos pe locul trei. Sondajul de pe blog a avut rezultate apropiate, jojoba si cocos fiind pe primul loc, cu punctaj egal.

Primul va fi vandut in ambalaje din sticla, gramaj 50 g., cel de-al doilea va fi vandut in sticle de 35 ml., similare cu cele in care vindem in acest moment uleiul de migdale dulci (click pentru a deschide).

Mai avem inca muulte surprize pentru voi in aceasta iarna, usor-usor vi le vom dezvalui pe toate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here