Raspunsurile voastre la chestionar

0
180

Lansarea noului site Soap Mill, pe 15 martie 2011, a adus in prim-plan marea realizare a lui Daniel (www.danielphotography.ro), adica noul concept Soap Mill. Abordarea noastra extrem de prietenoasa a fost transpusa intr-o imagine proaspata si moderna.

Magazinul nostru este original pentru piata de produse cosmetice organice si naturale, pe primul loc putand fi regasite produsele si beneficiile acestora. Fotografiile-concept si imaginile de calitate completeaza dorinta noastra de a ne apropia de voi, prietenii nostri.

Pentru noi, un produs cosmetic bio 100% natural trebuie sa ofere beneficii corecte si cuantificabile, dar trebuie sa aiba si o imagine (ambalaj, fotografii, design site, etichete) spectaculos de realista.

Ne-am dorit, in schimb, asa cum v-am obisnuit, sa aflam si parerea voastra, asa ca avem un chestionar pe site, cu o singura intrebare si 6 variante de raspuns.

Am dorit sa public rezultatele dupa aproape 7 luni de la lansare, deoarece am strans un numar de 519 raspunsuri, ceea ce inseamna o medie de 75 raspunsuri pe luna.

Aveti chestionarul mai jos:

Care din urmatoarele aspecte considerati a fi cel mai important cand cumparati produse naturale?

Ambalajul: 13 (3%)
Beneficiile: 192 (37%)
Pretul: 81 (16%)
Tendintele modei: 11 (2%)
Ingrediente organice: 216 (41%)
Altceva: 6 (1%)

Dupa cum puteti observa, ingredientele organice si beneficiile produselor naturale insumeaza aproape 80%, pe ultimele locuri fiind ambalajul, tendintele si “alt motiv”, cu 3, 2 si respectiv 1%.

Avantajul major al produselor cosmetice Soap Mill este acela ca sunt 100% naturale. Iar 3 game sunt si organice. Mai mult, au ambalaje frumoase, biodegradabile sau reciclabile. Deci intrunim minim 80% dintre criteriile exprimate de voi.

Lasand la o parte aceasta ultima fraza, chiar daca rezultatele ne onoreaza foarte tare, pot spune ca mi se pare extrem de important clasamentul acestui chestionar, fiindca voi v-ati spus parerea. Voi ati declarat in proportie covarsitoare ca sunteti atenti la ingredientele de pe ambalaje, nu la marketing-ul nu tocmai corect uneori, voi ati bifat beneficiile ca fiind importante atunci cand alegeti un produs natural si tot voi ati plasat la coada clasamentului tendintele modei.

Va multumim pentru participare! Iar pe cei care nu au raspuns la chestionar pana acum, ii invitam sa o faca pe http://www.soapmill.ro, sectiunea din stanga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here