“Raw food” sau “Hrana Vie”

0
144

Pe Mihaela am cunoscut-o la prima noastra participare la un targ, cel de la Sala Dalles.

Nu ai cum sa nu o remarci si nu ai cum sa nu o indragesti! Are o atitudine pozitiva, emana energie si buna-dispozitie. Am facut schimb de numere de telefon si ne-am revazut de cateva ori, ultima oara fiind acum o saptamana, cu ocazia zilei de nastere a prietenei ei. In acea seara, Mihaela a pregatit intregul meniu numai pe principiile hranei vie, meniul fiind asiatic.

Pasiunea pentru ne-gatit sa spunem asa, adica fara a folosi foc, o avea de mult timp, dar aceasta a capatat amploare anul trecut, cand Mihaela a facut cursuri in SUA cu un renumit medic alopat.

Am mers cu mintea deschisa la petrecere, chiar daca cuvintele “hrana vie” mie imi sugerau altceva. Am descoperit beneficiile acestui stil de viata si am discutat cu Mihaela despre pasiunea noastra comuna si anume aceea de a elimina chimicalele din vietile noastre.

Masa a inceput cu o supa excelenta, rece, a continuat cu un soi de unt cu curry, asezonat cu crackers, un fel de paine deshidratata, salata coleslaw pe model tailandez, sushi cu seminte de floarea soarelui in loc de orez si un tort foarte-foarte bun, dietetic, ce avea si curmale in compozitie.

De la inceput pana la sfarsit, meniul a fost desavarsit si m-am simtit excelent dupa aceea. Ea organizeaza si cursuri, doua tipuri de module, se ocupa si cu catering-ul la firma sau la domiciliu si organizeaza petreceri “green”, pe modelul acesteia la care am participat eu.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul Hrana Vie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here