Rebranding Soap Mill

0
152

Update – imi retrag cuvintele. Am realizat schimbari majore de aspect si pe blog-ul de fata, redenumit “Soap Mill – pure natural cosmetics”.

Uuuuuf, avem cateva provocari de trecut!

Astazi am inceput un rebranding major al Soap Mill. Am schimbat din nou sigla, o puteti vedea mai sus. Este ultima varianta si cea mai buna dintre toate.

Sa incep cu blog-ul… am primit astazi un e-mail cu multe sugestii si propuneri de imbunatatire. Unele dintre ele le aveam in trecut, cum ar fi pagina de contact vizibila. Am readus-o in prim-plan. Dar am modificat restul si am rearanjat aspectul. Am scos informatii redundante si am reorganizat continutul. Nu sunt modificari de continut, doar de aspect.

Despre site acum… nu va speriati! Este inca in lucru. L-am pus online, deoarece ieri nu a mers toata ziua, dar inca nu este gata. Se modifica si se lucreaza pe el “as we speak”, cum spune englezul. Se adauga informatii, se schimba cromatica, se organizeaza categoriile.

Fotografiile pe care le folosim sunt realizate de catre Daniel (www.danielphotography.ro) in format .raw. Pentru site-ul vechi acestea au fost convertite la marimea indicata de acel template. Acum acestea nu sunt clare, deoarece s-a pastrat rezolutia cea veche la transferul datelor. Toate fotografiile vor avea rezolutiile perfecte pentru acest nou site. Acestea vor fi modificate in urmatoarele zile. De asemenea, ne mai spunea o domnisoara ca fotografiile nu sunt concludente. Odata cu marirea rezolutiei si implicit a marimii, fotografiile vor fi mult mai clare si veti putea vedea mult mai bine toate produsele noastre. Cu un singur click pe “a se vedea imagine intreaga”, veti avea la dispozitie o fotografie concludenta.

Va rugam sa aveti rabdare cu noi, este posibil sa mai apara disfunctionalitati sau opriri temporare ale site-ului, ca atare, pentru comenzi astazi, maine sau poimaine, va rugam sa folositi cu incredere telefonul sau mail-ul.

Vor aparea si produsele noi despre care am vorbit, cele patru creme naturale si cele trei unturi exotice, ele sunt pe stoc, dar nu sunt adaugate inca pe site. Le puteti comanda folosind celelalte doua modalitati – (0744.132.796 sau comenzi[at]soapmill.ro).

Va multumim pentru rabdare si nu uitati de Soap Mill Happy Week! Reduceri de 10% pentru orice comanda cu o valoare minima de 200 lei. Puteti vorbi cu prietenele voastre si realizati o singura comanda mai mare, primind astfel si reducerea de 10%. Numai in aceasta saptamana, pana duminica, 4 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here