Reduceri de 50% timp de o saptamana

0
160

Pentru ca ieri nu am putut sa scriu datorita unei raceli, astazi este cel de-al doilea post.

Dar un post ce anunta reduceri pe Soap Mill Shop!!

Incepand de acum si pana luni, 5 Aprilie, in a doua zi de Paste, va oferim o reducere de 50% la orice comanda de minim cinci produse de pe Soap Mill Shop, adica produsul cu cel mai mic pret va avea o reducere de 50% sau veti primi gratuit un sapun natural lichid la 100 ml. Soap Mill Liquid. Va lasam pe voi sa alegeti unul dintre cele doua cadouri pe care Echipa Soap Mill vi le ofera cu ocazia sarbatorilor pascale. In plus, prietenii nostri de la EcoDecoLight au si ei o surpriza pentru voi: va ofera gratuit o lumanare special turnata pentru a lua lumina in noaptea de Inviere, lumanare care va arde peste zi, pe masa, alaturi de bucatele traditionale.

Iar de joi vom avea si noile ambalaje pentru produsele lichide Soap Mill. Va puteti astfel rasfata mai mult, avand la dispozitie un sistem practic, cu pompita si sistem de inchidere.

Pe prima pagina a site-ului nostru, www.soapmill.ro, am creat o scurta prezentare a produselor noastre, pentru a fi mai simplu pentru voi sa gasiti produsul potrivit. Toate descrierile au link-uri catre gama respectiva si voi veti castiga astfel timp. Pentru a reduce si mai mult timpul de cautare, ne puteti suna la 0744.132.796 sau ne puteti scrie la comenzi[at]soapmill.ro, ne oferiti cateva date si noi va recomandam produsele perfecte pentru pielea, tenul sau parul vostru.

Va asteptam pe Soap Mill Shop incepand inca din noaptea aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here