Reduceri-surpriza!

0
176

Duminica, 23 ianuarie, vedeta extragerilor Soap Mill, Mariuca, implineste 3 ani!

Noi ne-am gandit ca daca tot a oferit multe premii de-a lungul timpului, la tragerile la sorti ale tombolelor Soap Mill, sa va mai ofere cateva cadouri de ziua ei.

Ca atare, doar duminica, 23 ianuarie, puteti achizitiona doua produse cu o reducere totala de 20%.

Pachetele sunt urmatoarele:

1. Un saculet* Car Fresh (continut zahar brun, menta pulbere, flori si frunze uscate, uleiuri esentiale de menta si tea tree) si un Mist aromaterapeutic Cool Summer Breeze (poate fi folosit pentru reimprospatarea saculetului) – pret 15 lei, pret redus 12 lei.

2. Un saculet* Dressing Fresh (ulei esential de lavanda, levantica uscata, flori de musetel uscate, ceai negru, petale de flori) si un Mist aromaterapeutic Stress Out! (poate fi folosit pentru reimprospatarea saculetului) – pret 15 lei, pret redus 12 lei.

3. Un saculet* Bath Fresh (sare de mare de la Marea Moarta, coji uscate de portocala si mandarina, levantica uscata, musetel uscat, uleiuri esentiale de portocala, mandarina, lavanda) si un Mist aromaterapeutic Yin&Yang – pret 15 lei, pret redus 12 lei.

4. Un saculet* Bathroom Fresh (frunze uscate menta, cimbru, flori si plante uscate, uleiuri esentiale de menta si cimbru) si un Mist aromaterapeutic Roman Empire – pret 15 lei, pret redus 12 lei.

* Saculetii sunt realizati manual din panza.

 

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here