Retete sapun natural

0
856

 

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

Este vara, vacanta pentru multi dintre voi, iar proiectul nostru de suflet, site-ul Sapun Natural, incepe sa prinda contur usor-usor. Din ce in ce mai multi pasionati de sapunuri naturale ne cauta, ne suna si comanda ingredientele de care au nevoie.

Pentru cei care inca nu au descoperit acest site, am publicat deja detalii si explicatii despre fiecare metoda de producere, fiecare insotite de cate o reteta de sapun natural:
metoda la rece
metoda la cald
semi-metoda melt&pour

Alte trei retete va asteapta sa le incercati, fiecare cu cate un ingredient interesant:
sapun natural cu ulei de avocado
sapun si sampon natural cu ulei de migdale dulci
sapun si sampon natural cu unt organic de shea, brut, neprocesat

Treptat, vom adauga alte retete si vom discuta despre alte ingrediente, de la actiuni, beneficii, pana la modalitati de a le folosi si incorpora in sapunuri naturale. Va recomandam ca inainte de a incepe sa fabricati sapunuri naturale sa cititi cu atentie rubrica “Informatii importante legate de producerea sapunului natural” si/sau sa participati la un workshop.

De asemenea, pentru a va ajuta si a va aduce mai aproape materiile prime necesare fabricarii unui sapun natural de calitate, avem pentru voi trei magazine virtuale:
magazinul de unturi si uleiuri organice
magazinul de uleiuri esentiale, plante, flori si pulberi
magazinul de sapunuri naturale care pot fi produse cu ajutorul semi-metodei melt&pour

Daca sunteti in cautarea unui anumit ingredient si acesta nu este in oferta noastra, nu ezitati sa ne scrieti sau sa ne sunati si vom face tot posibilul sa il aveti in cel mai scurt timp. Si aceste liste sunt in permanenta actualizare, vom adauga noi si noi materii prime, pentru a va fi mult mai usor atunci cand realizati sapunul perfect.

Preturile si conditiile de livrare sunt printre cele mai bune de pe piata in acest moment, mai ales in cantitati mari. Pentru cantitati peste 5 kg. si clienti fideli sunt acordate si o multime de reduceri.

O activitate relaxanta si amuzanta care poate deveni un hobby perfect pentru zilele de iarna care urmeaza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here