Review-uri produse Soap Mill

0
204

In partea stanga a blog-ului, imediat sub sigla Soap Mill, gasiti pagini cu cele mai importante informatii legate de prieteni, parteneri, efectele nocive ale chimicalelor, game Soap Mill, calendarul de evenimente si multe altele.

Astazi vreau sa va vorbesc despre partea de review-uri ale produselor noastre. Deja avem 17 pareri exprimate fie pe blog-urile personale ale prietenelor noastre, fie pe site-ul CosmeticReviews.ro, partenerii cu ajutorul carora am organizat o campanie de testare anul trecut.

Ultimul review adaugat este cel al Andei, si este un review la Bar Coffee, celebrul de acum sapun natural solid cu cafea si scortisoara. Ii multumim pentru timpul acordat scrierii acestui post, precum le multumim tuturor doamnelor si domnisoarelor care au scris despre produsele Soap Mill. Este incredibil sa vezi cum persoane necunoscute isi rup din timpul lor liber pentru a scrie despre ceea ce produci si este la fel de incredibil sa descoperi ca lucrurile pe care le creezi sunt apreciate.

Dupa 7 luni si 6 zile de la lansarea marcii Soap Mill pe piata romaneasca, putem spune ca suntem mandre de reactiile generate de aparitia produselor noastre. Am primit feed-back-uri pozitive, binevenite pentru a ne stimula sa fim si mai bune pe viitor. Am primit si pareri negative, cele mai multe fiind generate de pretul produselor noastre, ecouri estompate usor-usor dupa ce si concurenta a evoluat si a fost nevoita sa mareasca preturile.

Am mai spus-o si o voi repeta… suntem deschise oricarui dialog si apreciem orice parere, pentru ca numai asa poti evolua. Dar ce nu am spus atat de clar… nu confundati dorinta noastra de a intra in dialog cu voi prin intermediul acestui blog, e-mail, telefon sau alte blog-uri/site-uri cu altceva. Tonul abordat de voi in comunicarea cu noi conteaza enorm si daca acesta nu este adecvat si avem senzatia ca ne trageti la raspundere, fara a avea o baza solida, vom respinge comentariile voastre si nu le vom afisa pe blog, asa cum s-a mai intamplat. Cred ca suntem singurii producatori romani atat de deschisi si nu cred ca exagerez cand spun ca ma indoiesc ca mai vedeti producatori de sapun natural care sa permita o transparenta evidenta pe blog, care sa adauge noi post-uri la 1-2 zile si sa incerce sa si informeze, sa promoveze alti producatori romani sau evenimente inedite. Dar nu am apreciat si nu vom aprecia vreodata comentariile voit rautacioase din diverse motive si care nu pastreaza o nota de decenta, decenta pe care noi o stabilim in functie de valorile si principiile noastre. Principii bune sau rele, dar principiile noastre.

In concluzie, aceasta este casa noastra si usa va este deschisa atata timp cat ne calcati pragul cu bune intentii, cu propuneri sau pareri pertinente si nu ne trageti la raspundere. Muncim enorm de mult pentru fiecare bucatica de sapun in parte si incercam sa fim cat se poate de corecte in comunicarea cu si catre voi, dar asteptam acelasi lucru si din partea voastra.

Echipa Soap Mill va multumeste! Pentru tot!

PS: pana la urma, cremele naturale promise si atat de asteptate vor fi lansate la inceputul saptamanii viitoare. Vom incepe in forta, cu reduceri! Toti utilizatorii inregistrati pe site-ul Soap Mill, fie ca au plasat comenzi sau nu, vor avea 10% discount la orice crema din gama Soap Mill Cream. Daca nu aveti inca un cont, va invitam sa va inregistrati. Este rapid, eficient si mai aveti timp pana duminica, ora 00.00. Toate conturile inscrise pana atunci vor putea beneficia de reducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here