Sapun natural Soap Mill – comenzi si servicii unice

0
177

Pentru ca am primit intrebari pe mail referitoare la modalitatile de vanzare ale produselor Soap Mill, m-am gandit ca ar fi timpul sa va mai povestesc cateva lucruri si sa dezvalui servicii unice pentru piata de sapunuri produse in Romania, servicii concepute de catre Echipa Soap Mill.

Nota: toate informatiile din acest post se gasesc si pe site-ul nostru www.soapmill.ro.

Vanzarea este de doua feluri: online si offline.

Online:
– pe site-ul http://www.soapmill.ro/
– in magazine bio/eco/naturiste: Sideris.
– alte magazine

Offline:
– un Sales Manager se va ocupa de partea de contracte cu magazine specializate, farmacii, supermarket-uri etc.
– un Sales Manager se ocupa de prezentarile produselor la domiciliu (un serviciu unic pentru piata sapunurilor produse in Romania; voi reveni mai jos cu alte amanunte).
– participari la targuri si expozitii cu vanzare.
– pentru viitor, studiem posibilitatea deschiderii unui magazin propriu, in Bucuresti.


Comenzile se primesc online, utilizand formularul de pe site-ul http://www.soapmill.ro/, telefonic sau prin e-mail. Expedierea produselor se realizeaza prin Posta Romana, costul expedierilor fiind suportat de catre voi. Plata se va face in sistem ramburs, in momentul ridicarii coletului sau in avans, prin ordin de plata. Pentru Romania taxele postale sunt 10 lei, in limita a 1 kilogram. Daca expedierea se face in alta tara, plata se va efectua in avans, in contul companiei noastre. Produsele vor fi expediate in termen de 24 ore de la primirea comenzii, in cazul platii ramburs, si in termen de 24 ore de la confirmarea platii, in cazul unui transfer bancar.

Am conceput un sistem inovativ pentru voi, cel de rezervari produse. Va voi explica imediat in ce consta acesta. Ideea ne-a venit recent, ca urmare a nemultumirii noastre legate de comandarea unor materii prime din strainatate. Produsul vizat de catre noi nu mai era pe stoc, pe site fiind disponibil la vanzare la o anumita data. La data respectiva, termenul se prelungise cu inca o luna. Compania nu precizase cate bucati vor fi disponibile la prima data anuntata, si chiar daca preciza, nu se putea face o rezervare de produs.

Noi am inventat sistemul de rezervari pentru a va ajuta si pentru a avea o comunicare cat mai buna cu voi. Plus de asta, serviciul de rezervari este gratuit.

Acesta va permite sa rezervati un produs Soap Mill din oferta prezenta, aflat pe stoc la momentul comenzii, pentru o perioada de maxim 60 zile. E-mail: office[at]soapmill.ro.

Cum va poate ajuta acest serviciu? De exemplu, daca sunteti in concediu sau plecati din localitate la data la care ar trebui sa primiti coletul acasa/la birou, dar vreti sa fiti siguri ca l-ati comandat cat inca era pe stoc. Dupa cum stiti, produsele noastre sunt realizate manual, nu folosim procedee mecanizate pentru nicio etapa a productiei si ambalarii. Ca atare, este posibil ca un produs sa nu mai fie pe stoc pentru momentul dorit de voi.

Mai mult decat atat, ne dorim sa cautam cadouri pentru cei dragi din timp, uneori sa le expediem direct, sa le facem surprize. Sau avem persoane dragi in alte localitati si nu este posibila inmanarea cadourilor personal. Apeland la serviciul de rezervari, precizand data, persoana si locatia unde doriti sa fie expediate produsele, va asigurati ca ati rezolvat intr-un mod elegant cadoul pentru aniversare sau alta ocazie.

Totodata, sistemul de rezervari va permite sa plasati o comanda virtuala pentru unul sau mai multe produse care se afla in oferta noastra, dar nu sunt pe stoc in momentul respectiv. Cand acestea vor deveni disponibile, veti fi instiintati prin e-mail si veti confirma sau nu comanda lansata anterior. Lansarea unei comenzi virtuale nu va implica financiar si poate fi refuzata.

Alte patru servicii unice pe piata sapunurilor produse in Romania, pe langa cel de rezervari, oferite de catre Echipa Soap Mill, sunt cele legate de prezentarile la domiciliu, produse si cadouri personalizate, ambalare si workshop la domiciliu.

Sa intru putin in amanunte: prezentarile la domiciliu sunt realizate de catre Sales Manager, pe baza cererilor primite pe e-mail office[at]soapmill.ro, blog sau telefonic. Acest serviciu este valabil, pentru inceput, numai pentru Bucuresti si judetul Ilfov. Reprezentantul Soap Mill va face demonstratii, va explica ce avantaje aveti daca folositi produsele Soap Mill si ce beneficii clare obtineti. Totul in mai putin de o ora! Gazduirea sau participarea la o demonstratie este gratuita, mai mult decat atat va asteapta surprize si cadouri.

Produsele si cadourile personalizate reprezinta modalitati interesante de a comanda produse Soap Mill sau cadouri unicat, pentru voi sau pentru cei dragi. Fie ca este vorba de forma, culoare, ingrediente, mod de ambalare, lista este deschisa! Voi ne spuneti ce va doriti si noi realizam o propunere personalizata pe baza cerintelor. Evident, ne rezervam dreptul de a modifica sau refuza o comanda, datorita imposibilitatii procurarii anumitor materii prime sau materiale. Timpul minim de realizare a unei comenzi este de 30 zile. E-mail: office[at]soapmill.ro

Ambalarea personalizata a produselor Soap Mill sau a cadourilor se face la cerere, dupa ce ne trimiteti un e-mail pe adresa office[at]soapmill.ro in care ne spuneti ce anume va doriti, pentru ce ocazie, care este bugetul si apoi noi va trimitem oferta realizata, plecand de la cerintele voastre. Fie ca este vorba de cutii, hartie de ambalare sau decoratiuni, noi avem idei care vor satisface orice dorinta!

Workshop la domiciliu
Acest serviciu este disponibil la cerere, dupa ce ne trimiteti un e-mail pe adresa comenzi[at]soapmill.ro prin care va exprimati dorinta ca Echipa Soap Mill sa realizeze un workshop la domiciliu. In cadrul acestuia, reprezentantul Soap Mill va initiaza in arta producerii de sapun natural si va ajuta cu sfaturi, idei si exemple practice, urmand ca Dumneavoastra sa va realizati propriul sapun natural. Cursurile se realizeaza diferit, pe module. Exista un curs condensat, care dureaza aproximativ 4 ore si cursuri graduale, pe etape de lucru. Pentru inceput, acest serviciu este destinat persoanelor din Bucuresti, Ilfov, Prahova, Giurgiu, Arges si Alexandria, precum si din Bulgaria – Ruse.

Daca doriti sa invatati ceva nou, sa va extindeti cultura generala sau sa dezvoltati o noua pasiune, va asteptam e-mail-urile de inscriere. Precizati tipul modulului pe care il doriti si noi va trimitem oferta de pret. Nu uitati sa adaugati locatia si sa mentionati in ce stadiu va aflati – novice (nu ati mai produs niciodata sapun), mediu (aveti informatii, dar nu ati produs sapun pana acum) sau avansat (ati realizat cateva sapunuri pentru voi si pentru familie, dar vreti sa aflati lucruri si tehnici noi).

Cum vi se par serviciile Soap Mill enumerate mai sus? Asteptam parerile voastre pe mail – office[at]soapmill.ro sau aici, pe blog.

Noi speram ca am demonstrat, inca o data, ca nu suntem o companie care doar produce si vinde sapunuri, ci suntem Soap Mill – o companie care produce sapunuri naturale si care ofera servicii unice pe piata sapunurilor produse in Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here