Sapunurile naturale solide Soapmill si surprize

0
220

Astazi nu suntem modeste deloc! In ultimele cateva saptamani, am primit aprecieri la superlativ, aprecieri cu adresa directa catre
“Am incercat absolut toate sapunurile naturale de pe piata si ale voastre sunt cele mai bune! Si cand spun toate nu exagerez cu nimic.”
“Daca nu ar fi existat Coffee Bar, ar fi trebuit inventat. Am rezolvat o multime de probleme cu el, imi place foarte-foarte tare.”
Nut Bar este cel mai bun sapun natural din cate exista! Il folosesc si ca sampon, iar parul meu scartaie.”
“Am ales Honey Bar pentru bebelusul meu si am constatat ca a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o vreodata.”

“Iubesc lavanda, dar nu de aceea iubesc sapunul natural cu lavanda de la voi. Este cremos si face atat de multa spuma, incat dusul este o adevarata placere.”

Ca un “invitat special”, avem review-ul lui Dan, curierul nostru de zona de la Chronos, care a ramas absolut incantat de Green Family si Nut Desire, incat chiar acum cinci minute si-a mai cumparat 4 bucati. “Nu mai imi cade parul, nu mai am matreata si am parul stralucitor.”

De ieri, Va asteptam atat pe pagina noastra de Facebook, cat si sa va inscrieti la newsletter-ul nostru. Luni acum veti primi un e-mail cu promotiile si reducerile valabile marti, 24 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here