Seminar gratuit “Alege fericirea copilului tau”

0
286

Saptamana viitoare vom participa la seminarul “Alege fericirea copilului tau“, organizat de catre “Copii minunati” si PR Events.

“Alege fericirea copilului tău” este un seminar care ofera o alta perspectiva asupra relatiilor dintre oameni, si, in special, a relatiei parinte-copil pentru o comunicare eficienta si pentru o viata implinita.

Speaker-ul serii va fi Oana Popa, un om de exceptie, cu o experienta de peste 4 ani in coaching si 16 ani in parenting, cu drag de copii si cu dorinta de a indruma parintii pentru a construi relatii cat mai bune cu copiii lor.

Mihaela Tatu, realizatoare de emisiuni TV precum “De 3x femeie”, “Viata bate filmul” sau “Celebri sau nu”, va impartasi si ea din experienţa ei de mamica, provocarile cu care s-a confruntat si lecţiile pe care le-a invatat din aceasta “meserie”.

Detalii suplimentare despre ceea ce veti afla in cadrul seminarului si motivele pentru care ar trebui sa participati puteti gasi aici http://copiiminunati.ro/seminar-gratuit-alege-fericirea-copilului-tau/.

Seminarul va avea loc miercuri, 25 iunie in doua serii serii.
Seria 1: orele 11:30 – 14:00, Hotel Marshal Garden 5*
Seria 2: orele 18:30 – 21:00, Hotel Minerva

Soapmill va fi acolo, in calitate de partener al acestui eveniment deosebit de interesant, asa ca va asteptam cu produse pentru bebelusi si copii, parinti si bunici. Si pentru a va rasplati interesul, vom acorda reduceri de 20% la orice achizitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here