Seturi EcoDecoLight si Soap Mill – cu reducere

0
145

 

Prietena noastra de la EcoDecoLight (click pe nume pentru a citi post-ul) a creat patru seturi de produse, special pentru voi! Si tot pentru voi, aceste seturi au pret promotional, pana pe 10 noiembrie. Le puteti achizitiona numai in aceasta perioada cu numai 20 lei.
Fresh Lemmon (click pentru a comanda), setul antistres, contine o lumanare naturala cu melissa si lamaie, un mist aromaterapeutic cu musetel si melissa si un saculet odorizant cu melissa si lamaie.

 

Melancholy (click pentru a comanda), setul pentru relaxare, are in componenta uleiuri esentiale de lavanda si patchouli.
Flower Power (click pentru a comanda), un set cu uleiuri esentiale florale, are o lumanare naturala cu geraniu si busuioc, un mist aromaterapeutic si un saculet odorizant cu geraniu si trandafir.
Green Tonic (click pentru a comanda) este un set fresh, tonic, excelent pentru respiratie. Saculetul este parfumat cu uleiuri esentiale de rozmarin si grapefruit, mist-ul aromaterapeutic este cu menta si tea tree, iar lumanarea naturala poate avea oricare dintre cele doua combinatii de mai sus.
Toate lumanarile EcoDecoLight sunt realizate din ceara curata de albine, de la stupina avizata bio si sunt 100% naturale. Se pot aprinde in siguranta in apropierea copiilor si femeilor insarcinate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here