Si mai aproape de voi

0
148

Cu fiecare zi ce trece suntem si mai aproape de voi… va pregatim tot felul de surprize si va ascultam propunerile, ca apoi sa incercam sa le punem in aplicare.

Dupa cum probabil stiti deja, avem foarte multi prieteni in Sibiu, Sebes si Alba, iar comunitatea creste pe zi ce trece. O gama destul de variata de produse cosmetice organice 100% naturale Soap Mill puteti gasi in cel mai vechi magazin naturist din Sibiu. Kryia este numele magazinului si este chiar vis-a-vis de Mitropolie, pe strada Mitropoliei nr. 26. Cu un spatiu generos, de peste 100 m2, Kryia este foarte bine structurat si extrem de dragut amenajat. La ei puteti gasi, pe langa produsele noastre, ceaiuri, cereale sau carti.

Creme bio pentru ten, produse lichide bio, sapunuri naturale sau strugurele-balsam, sunt doar cateva dintre produsele cosmetice Soap Mill pe care le gasiti la noii nostri prieteni, iar daca nu gasiti un anume produs, il puteti alege din catalog si il veti avea cat de repede este posibil.

Parasim Sibiul si ne intoarcem in Bucuresti, pentru a va spune ca de la inceputul acestei saptamani, in magazinul “Alege Bio” de pe strada Virtutii nr. 9, dar si online, puteti gasi obiecte din ceramica unicat, create de catre designer-ul nostru preferat, Corina. Vase decorative realizate cu multa migala si pasiune pentru detaliu, savoniere sau boluri pentru aromaterapie varianta maxi. Dar veti fi surprinsi si de noile creatii ale Corinei, vaze din sticla pictate sau vase decorative special create pentru casa sau birou.

Un alt parteneriat deosebit s-a concretizat in ultimele saptamani, urmand ca de saptamana viitoare voi sa testati, mirositi si achizitionati produsele cosmetice organice 100% naturale Soap Mill din reteaua de farmacii 2NA FARM. Farmaciile Unirii, Stefan cel Mare, Kogalniceanu, Mihai Bravu sunt doar cateva dintre punctele 2NA FARM care vor avea pe rafturi cosmeticele Soap Mill. In aceste farmacii va rasfatam cu creme organice, produse lichide bio, sapunuri naturale solide sau unturi organice. Le multumim prietenilor nostri pentru sustinere si increderea pe care ne-au acordat-o!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here