Soap Mill este alaturi de Fundatia Hospice Casa Sperantei

0
154

Anul trecut, am primit un e-mail din partea Fundatiei Hospice Casa Sperantei, prin care ne solicitau ajutorul in campania de strangere de fonduri pentru construirea unui hospice cu 30 paturi in Bucuresti. V-am anuntat la momentul respectiv ca participam activ intr-un proiect caritabil amplu, care se va intinde pe tot parcursul anului 2012.

Campania a inceput si deja cateva sute de sapunuri naturale Soap Mill au fost vandute, altele urmand sa ajunga in curand la noii nostri prieteni.

Suntem alaturi de persoanele care sufera datorita unor boli grave… in special copii. Cuvintele nu pot exprima foarte bine ceea ce simtim si ceea ce ne dorim, dar ce va pot spune este ca am vrut sa fim alaturi de Fundatia Hospice Casa Sperantei asa cum putem. Trebuie sa ajutam copiii si va spun un secret: cu o floare se face primavara. Suntem alaturi de companii mari, care au donat sume importante, dar suntem alaturi si de mici ateliere care au realizat obiecte cu suflet si pasiune.

Hospice Casa Sperantei de la Brasov este centru de excelenta in domeniul paliatiei in Europa de Est si asigura ingrijire paliativa pentru pacientii din judetul Brasov si Bucuresti.

Hospice a fost prima organizatie care a introdus si dezvoltat in Romania servicii de ingrijire paliativa pentru bolnavi oncologici. Inca din 1992, a asigurat asistenta medicala, sociala, spirituala si emotionala pentru 12.000 de adulti si copii, cu diferite boli grave avand speranta de viata limitata.

Hospice a asigurat programe nationale de educatie in ingrijiri paliative pentru 11.000 profesionisti (medici, asistenti medicali, asistenti sociali si alti specialisti) din tara si din regiune.

Toate serviciile sunt gratuite.

Strangerea de fonduri a inceput pentru a construi un hospice in Bucuresti, cu o capacitate de 30 de paturi, pana in vara anului viitor. Acest centru va asigura un numar de aproximativ 700 internari anual, tratament ambulator, 8.000 consultatii anual, 5.000 de participari / an in cadrul centrului de zi, aproximativ 11.000 vizite la domiciliu anual pentru cei 200 pacienti curenti.

Ne-am implicat si noi fiindca mai sunt de adunat aproape 50% dintre fonduri, terenul, proiectul si aprobarile fiind deja achizitionate si finalizate. Va puteti implica si voi! Pentru detalii suplimentare, va rog sa accesati pagina www.hospice.ro/hospicebucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here