Soap Mill Happy Tuesday

0
195

O alta zi de marti, ploioasa si rece, o alta zi luminoasa Soap Mill. Astazi avem reduceri in cadrul Soap Mill Happy Tuesday!

 

Fotografiile sunt realizate de Daniel Photography (www.danielphotography.ro) si toate drepturile asupra acestora ii apartin.

Pentru ca este frig, dupa cum spuneam, si pentru ca pielea are nevoie de hidratare si ingrijire suplimentara, pentru ca este sezonul in care problemele hormonale ne dau batai de cap, ne-am gandit sa va oferim doua produse la reducere, care se vand extraordinar de bine in aceasta perioada: Exfoliant anticelulitic, un exfoliant pe baza de zahar brun si zahar alb, ulei de masline, scortisoara pulbere si ulei esential; Ulei cu ceara de jojoba si unt exotic de caise pentru masaj suedez luxuriant.

Puteti citi toata lista de ingrediente, precum si informatii legate de actiuni, beneficii si mod de folosire ale acestor produse aici:

Anticellulite Body Scrub
Swedish Massage Oil

Reducerea de astazi este de 10% daca achizitionati numai un singur produs din cele doua prezentate, si de 15% daca le adaugati in cosul de cumparaturi pe amandoua. Avem asa:

Exfoliant anticelulitic – 20 lei, pret redus 18 lei
Ulei de masaj cu ceara de jojoba – 35 lei, pret redus 31,5 lei

Exfoliant anticelulitic + ulei de masaj cu ceara de jojoba – 55 lei, pret redus 46,75 lei

Toate produsele sunt pe stoc permanent, deci comenzile pot fi primite astazi pana la ora 24.00 prin cele trei modalitati:
a. online, pe Shop-ul Soap Mill
b. la telefoanele 0744.132.796 si 0723.576.256 (pentru rapiditate si operativitate)
c. pe adresa de mail comenzi[at]soapmill.ro.

Suprizele din acest week-end, de la targul “The big iSHOES” nu vor fi dezvaluite, ca doar sunt surprize, nu-i asa? Dar va soptesc confidential ca vom avea un concurs cu premii la care pot participa toti clientii din cele doua zile de eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here