Soap Mill in 2011?

0
179

Absolut! Soap Mill in 2011. Si in 2012. Si in 2013… si tot asa.

Astazi ne-am hotarat sa pregatim agenda pentru 2011, ca tot mai sunt aproximativ 12 ore pana cand intram in noul an.

Va spuneam la un moment dat despre noile ambalaje pentru cremele naturale, unturile organice si exotice si scrub-uri. Din sticla, intr-o prezentare unica si originala.

Nu am reusit sa lansam noua linie de ambalaje pe 1 decembrie, dar lucram intens sa realizam aceasta schimbare la inceputul lui februarie. Dupa cum v-am obisnuit, aceasta lansare va fi legata strans de cateva surprize. Nu insistati, va rog, buzele-mi sunt pecetluite!

In ianuarie, va pregatim o surpriza de proportii legata de noul site Soap Mill, precum si de noul magazin online. Va fi complet si in limba engleza, inclusiv produsele. De asemenea, fotografiile vor avea un nou concept si o noua abordare. Cred ca ati vazut deja, prezentarea produselor a devenit mult mai dinamica, mai fresh, mai moderna. Exemplu, Body Cream.

Incepand cu luna martie… nu mai stim nimic din ce va fi! Glumesc, evident! Eu cred ca aceste doua schimbari majore pe inceput de an va vor bucura atat ochiul, cat si sufletul, asa ca prefer ca acest post sa fie scurt si sa intru direct in urarile de sfarsit de an.

Echipa Soap Mill va ureaza “La Multi Ani!” si bea doua cupe de sampanie in cinstea voastra!

Va dorim sa aveti parte de un an 2011 extraordinar, cu multe succese acolo unde credeti ca sunt necesare si cu multa veselie in suflet si in ochi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here