Soap Mill in Green Report

0
163

Green Report“, liderul pietei informatiilor de mediu, acopera toate canalele de comunicare media. Prin intermediul revistei, portalului de stiri pe internet si wap, emisiunii TV, campaniilor si evenimentelor, Green Report se pozitioneaza in centrul afacerilor de mediu.

Revista “Green Report” este singura revista de afaceri pentru industria mediului din Romania si cea mai buna solutie pentru a fi informat. Portalul Green Report este la ora actuala cel mai important instrument de informare si comunicare pentru actorii de pe piata de mediu. Echipa Green Report aduce in timp real informatii de ultima ora de pe piata interna si internationala a tehnologiilor de mediu si va tine la curent cu investitiile facute in protectia mediului si cu cele mai noi legislatii din domeniu.

Ca urmare a faptului ca Soap Mill este primul producator, atat roman, cat si din S-E Europei, care a obtinut certificare organica conform singurului standard national din lume, prietenii nostri de la Green Report au realizat un articol pe aceasta tema. Le multumim frumos pentru interviu, cat si pentru implicarea in curentul bio din Romania!

Articolul despre Soap Mill il puteti citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here