Soap Mill pe BioBunatati

0
201

BioBunatati in cateva cuvinte? Extrem de simplu! Primul supermarket online bio/natural din Romania.

In mai multe cuvinte? Veti gasi produsele Soap Mill in cadrul acestui supermarket online si suntem extrem de mandre de aceasta colaborare.

Pe langa produse cosmetice naturale si organice, veti mai gasi alimente, haine, jucarii, carti, plante, accesorii pentru casa, bijuterii, produse pentru vegetarieni sau diabetici si multe altele. Adica tot ce aveti nevoie pentru o viata sanatoasa din toate punctele de vedere.

BioBunatati va pune accentul pe produsele romanesti, acolo unde acest lucru va fi posibil, deoarece echipa din spatele acestui proiect doreste sa incurajeze productia si consumul de produse ecologice locale.

Mai jos voi cita din mail-ul primit mai devreme, deoarece misiunea BioBunatati este una simpla si foarte clara:

Despre BioBunatati

Tot ce mancam si utilizam isi pune amprenta asupra sanatatii noastre: mancarea cu multi conservanti si coloranti, produsa din ingrediente care au crescut artificial; cosmeticele pline de chimicale care provoaca alergii si ne afecteaza pielea; hainele si jucariile din plastic, vopsite cu produse chimice nocive. Si nu numai organismul nostru sufera, ci si natura, care suporta atat agricultura bazata pe pesticide, ingrasaminte chimice si organisme modificate genetic, cat si deseurile ramase in urma consumului nostru.

Produsele naturale nu sunt usor nici de produs si nici de gasit, iar mancarea traditionala romaneasca este greu accesibila locuitorilor de la orase. De aceea am incercat sa aducem in acelasi loc tot ce ai nevoie pentru o viata sanatoasa, sau cel putin tot ce se poate gasi intr-un magazin.

In plus am cautat cat mai multe produse romanesti realizate ecologic si traditional, si pentru ca viata sanatoasa necesita ca mediul in care traim sa fie sanatos, dar si pentru ca suntem, pana la urma, un magazin de bunatati.

Despre misiunea noastra
Ne ocupam cu produse organice pentru ca suntem convinsi ca oamenii ar trebui sa nu mai faca baie in chimicale care provoaca de la alergii pana la cancer. Si sa nu mai taie copaci, sa polueze mai putin si sa manance mai sanatos. Daca se poate spune ca a face viata oamenilor mai sanatoasa si mai buna e o misiune, nu stim. Asteptam mai intai sa vedem daca o putem face.”

Le uram si lor “bun venit!” in familia Soap Mill, precum si ei ne ureaza “bun venit!” in mult mai numeroasa lor familie! Va asteapta cu peste 5.000 produse naturale si organice! In curand…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here