Soap Mill sponsorizeaza Balul Academiei de Politie

0
114

Vineri, 12 noiembrie, va avea loc Balul Academiei de Politie “Alexandru Ioan Cuza”. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 21.00, in clubul JukeBox din Bucuresti.

Echipa Soap Mill va sponsoriza acest eveniment inedit, in cadrul campaniei de informare pe care am inceput-o acum mai bine de un an de zile. Dupa cum stiti, dorim sa popularizam produsele cosmetice 100% naturale si o viata fara chimicale. De aceea, in luna mai am sponsorizat un eveniment amplu, “Gala Balurilor 2010”, cu premii in valoare totala de 900 lei. Tocmai pentru a ii invata pe tinerii proaspat intrati la liceu sa foloseasca produse cosmetice care nu le dauneaza pielii si sanatatii.

Acum am ales sa sponsorizam un eveniment al bobocilor de facultate, pentru a continua astfel campania Soap Mill, pe care cei mai multi dintre voi o cunoasteti. Vineri seara vom oferi trei certificate-cadou in valoare totala de 350 lei pentru castigatoarele concursului “Miss Boboc”, precum si un premiu-surpriza, prin tragere la sorti, unui participant norocos.

Ne implicam activ, nu la nivel declarativ, pentru a promova produsele cosmetice naturale si suntem mandre ca am inceput aceasta actiune inca inainte de lansarea marcii Soap Mill pe piata romaneasca, fiind primii producatori romani de cosmetice naturale (si singurii, de alfel) care au initiat o campanie legata de efectele nocive ale chimicalelor asupra sanatatii noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here