Soap Mill va fi la Festivalul Medieval de la Sibiu, 26-28 august 2011

0
198

Aseara ne-am intors dintr-un concediu de doua saptamani petrecut in patru Parcuri Nationale: Ceahlau, Muntii Rodnei, Apuseni si Retezat. A fost superb, linistitor si ne-am bucurat de fiecare clipa in trei.

Dar ne-am intors cu multa dorinta de a continua proiectele noastre de suflet, ca atare astazi va anunt ca vom participa din nou la Festivalul Medieval din Sibiu, a 11-a editie, “Cetati Transilvane 2011”. Acesta va avea loc intre 26 si 28 august, in Sibiu.

Corina, prietena noastra de nadejde.

Va asteptam in Piata Mare, de vineri dimineata pana duminica noapte, cu surprize, mostre si testere gratuite, cu multa voie buna, timp de discutii, produse cosmetice 100% naturale si obiecte originale din ceramica, realizate si pictate manual.

Anul trecut, la prima noastra participare, ecourile au fost extrem de imbucuratoare, prietenii nostri din Sibiu si orasele vecine venind in numar mare la Casa de Breasla Soap Mill. Aici puteti citi sau reciti cum a fost in 2010 si puteti vedea filmele si fotografiile realizate cu ocazia acestui grandios eveniment romanesc:

– Prezentarea festivalului
– Breasla Sapunarilor
– Breslele Sapunarilor de-a lungul vremii

Va asteptam cu mic si cu mare (da, va fi si Mariuca cu noi!) sa ne vizitati, sa testati produsele noastre, sa le mirositi, sa va bucurati alaturi de noi, sa puneti intrebari si mai presus de toate… sa luati parte la cel mai mare Festival Medieval din Romania. Saptamana viitoare, de vineri, 26 august, pana duminica, 28 august.

Concertul de inchidere va fi sustinut de Corvus Corex, in premiera in Romania. O formatie de muzica medievala ce canta din 1989, cu multe participari la festivaluri internationale. Aici puteti citi mai multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here