Soap Mill va fi prezent in AFI Palace intre 1 si 24 Decembrie!

0
169

Aici aveti comunicatul de presa: Soap Mill participa la targul de Craciun de la AFI Palace Cotroceni.

Dupa cum ati vazut, calendarul de evenimente s-a modificat putin, si anume acum vom participa timp de 24 zile la targul organizat de cel mai mare mall din S-E Europei si suntem extrem de mandre de acest lucru!

Ca atare, incepand cu 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, puteti gasi Echipa Soap Mill la etajul 1 al AFI Palace (deasupra Real) pana in Ajunul Craciunului, pe 24 Decembrie.

Va asteptam pe toti cu oferte speciale si cadouri, reduceri si daruri. Din partea noastra pentru voi! Vrem, astfel, sa va rasplatim increderea pe care ne-ati acordat-o inainte de lansare si dupa, sa va oferim un “multumesc” din inima pentru mesaje, e-mail-uri, telefoane, comentarii si implicarea voastra!

Noi am facut toate eforturile pentru a va oferi un sapun natural cu multiple beneficii, un sapun natural care sa va hidrateze pielea si parul, dar si servicii unice si originale, iar raspunsurile voastre ne intaresc aceasta incredere!

Luni, 30 noiembrie, va vom anunta care sunt darurile cu care Echipa Soap Mill va asteapta in AFI Palace, asta doar pentru a prelungi putin suspance-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here