Soap Mill va invita la Gala Balurilor 2010

0
160

Primul eveniment de amploare pe care Soap Mill il va sponsoriza! Este vorba despre Gala Balurilor 2010, un eveniment grandios, realizat in premiera pentru liceenii bucuresteni. Gala Balurilor nu este numai un concurs de frumusete, nu este numai un concert, nu este numai un concurs de popularitate intre licee, nu este numai un show de dans, cu siguranta nici o platforma on-line care reuneste zeci de mii de liceeni. Este singurul eveniment care reuneste intr-o singura locatie si intr-o singura zi toate cele de mai sus!

Prima editie va avea loc pe 22 Mai 2010, sambata, ora 20.00, la Jet Set Events Hall. Organizatorii se asteapta la peste 2.000 participanti si peste 40.000 vizitatori unici pe site-ul dedicat evenimentului.

Eu voi fi reprezentanta Soap Mill in cadrul juriului “Miss Boboc Bucuresti” si promit ca voi fi extrem de atenta si voi judeca obiectiv. Adevarul este ca fetele au depus si inca depun un efort considerabil. Pentru a va face o idee: patru luni de repetitii alaturi de Directorul de Creatie al concursului de Miss, coregrafi, stilisti, specialisti in defilari de moda; sedinte foto si video, deplasari în locatii de interes social si/sau cultural. Este pentru prima data in Romania cand se reunesc atat de multi specialisti, din domenii conexe, care contribuie la realizarea unui eveniment de proportii. Suie Paparude si David Deejay&Dony vor avea show-uri live si vor incalzi atmosfera.

Echipa Soap Mill va oferi participantelor la concursul “Miss Boboc Bucuresti” 19 premii in valoare de 930 lei (15 premii a cate 30 lei, 3 premii a cate 60 lei si produse cosmetice naturale pentru 1 an in valoare de 300 lei), iar Daniel Photography va oferi castigatoarei o sedinta foto in valoare de 1.000 lei.

Daca doriti sa participati, sa fiti alaturi de frati, surori, nepoti sau sa incurajati generatia tanara, va puteti cumpara bilete de pe http://www.myticket.ro/, din reteaua magazinelor Diverta, de la receptia One Beat Studio (Calea Vitan, nr. 23 C, demisol, sector 3, Bucuresti – in cladirea Vitan Center) si de la JET SET Events Hall (Bdul. Libertatii nr. 1, Rond Cosbuc). Preţul unui bilet este de 50 ron.

Si acum, firesc, vine intrebarea: de ce am ales sa sponsorizam acest eveniment? Motivul este simplu si este parte din noi. Dorinta noastra, manifestata inca de la lansare, a fost si este aceea de a informa si a educa. Unul dintre motivele pentru care a si aparut acest blog a fost acela de a scrie pe larg despre ingrediente, actiuni, beneficii, pe langa acela de a intra in dialog cu voi.

Ne dorim sa ne crestem copiii si tinerii in spiritul unei vieti sanatoase, apropiata de natura si lipsita de chimicale. Ne dorim, mai presus de orice, sa invatam generatia de dupa ’90 sa isi pretuiasca sanatatea, sa aiba grija de propriul corp si sa incerce, pe cat posibil, sa foloseasca produse cosmetice naturale.

De aceea, suntem deosebit de onorate sa fim alaturi de tinerii absolventi de liceu si sa le insuflam pasiunea pentru o viata sanatoasa, ca atunci cand vor avea 30-40 ani, sa fie recunoscatori ca au aflat din timp de pericolele care pot aparea atunci cand folosesc sute de chimicale pe zi.

Sa mai adaug ca Soap Mill este singurul producator roman care a initiat o campanie de informare si singurul producator roman de cosmetice naturale care se implica activ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here