Soapmill aniverseaza 4 ani!

0
488
Acum 4 ani… 🙂

Dupa cum stiti, odata cu inceperea scolii, Soapmill aniverseaza 4 ani de existenta pe piata din Romania. Pe 15 septembrie 2009 am lansat prima marca de sapunuri 100% naturale din tara noastra, iar de atunci am avut multe alte realizari de exceptie. Aici puteti citi povestea noastra, pe care am scris-o din suflet, inspirati fiind de tot ce am adunat pana acum in paginile nescrise.

Anul acesta…
2013 este unul deosebit, fiindca avem si alte evenimente in familia Soapmill, pe langa aniversare. Ne-am pregatit frenetic sa avem o toamna bogata, cu “recolte” frumoase, adica cu idei noi, proiecte interesante si colaborari inedite.
Pentru inceput, vom sarbatori cei patru ani alaturi de voi, cu voi si pentru voi: toata luna septembrie va oferim transport gratuit prin curier rapid*, indiferent de valoarea comenzii plasate.
* in cazul in care curierul rapid nu are acoperire in localitatea voastra, atunci coletul va fi expediat prin posta romana.
In plus, comenzile de minim 200 lei primesc un cadou-surpriza.
Ce ne-am dorit de la inceput, inca de acum mai bine de 4 ani? Ca atunci cand ne vizitati site-ul, blog-ul, pagina de facebook sau cand interactionati cu noi (telefonic, pe mail sau la evenimente), sa va simtiti rasfatati, iubiti, pretuiti, iar o stare de relaxare sa va imbie sa reveniti la noi. Noi speram ca am reusit sa va trezim aceste sentimente in inimi si ca experienta Soapmill este altfel.
Noi ne-am regasit sufletele in aceasta marca de cosmetice 100% naturale, in care punem zilnic pasiune, efort si iubire si ne dorim sa va transmitem aceste emotii, sa va facem loc in universul nostru si sa va simtiti ca in sanul unei familii mari.
Incepand de duminica aceasta, 1 Septembrie, va asteptam cu bratele si mintile deschise, sa ne treceti pragul virtual si sa ne urati “La multi ani!” in stil propriu.
Iar noi va vom multumi, asa cum o facem in fiecare zi.
De aproape 1500 zile. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here