Soapmill participa la cel mai mare targ bio din Europa, BioFach

0
270

An de an, in Nurnberg, Germania, se desfasoara cel mai mare targ bio din Europa, BioFach. Dupa cum stiti, acum aproape 2 ani am primit in cadru festiv certificatul organic, care atesta si in ziua de astazi ca am fost primii si suntem (in continuare) singurii producatori romani de cosmetice certificati bio de catre Austria Bio Garantie.

Ministerul Agriculturii din Romania a anuntat la sfarsitul anului trecut o mare realizare, peste care multi au trecut rapid cu vederea: anul 2013 este anul Romaniei la BioFach. Acest lucru i-a motivat pe toti producatorii romani certificati bio sa participe la acest eveniment european de marca. Noi am primit invitatia de a ne alatura prestigiosului BioFach 2013 in calitate de unic producator de cosmetice certificat organic.

Ca atare, va anuntam cu mare bucurie ca Soapmill reprezinta cu fruntea sus si cu multa mandrie ROMANIA, “Country of the Year at BioFach”, in perioada 13-16 Februarie 2013.

Ne gasiti in Hala 4, Zona 4, Stand 350, adica va asteptam cu bratele deschise la Pavilionul Romaniei, in compania unor nume mari ale productiei ecologice romanesti!

Daca doriti sa ne vizitati, va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa office[at]soapmill.ro, pentru a va trimite un voucher electronic de intrare in spatiul expozitional cu o reducere de 50%.

PS: anul trecut, 2.420 de expozanti si-au prezentat produsele in fata a peste 40.000 de vizitatori din peste 130 de tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here